Now Reading
Vescan lanseaza piesa-imn a acestei veri, “Pierde Tot Anu'”, in colaborare cu Noaptea Tarziu

Vescan lanseaza piesa-imn a acestei veri, “Pierde Tot Anu'”, in colaborare cu Noaptea Tarziu

Vescan lanseaza piesa-imn a acestei veri, „Pierde Tot Anu’”, in colaborare cu Noaptea Tarziu. Cei care sunt studenti sau nostalgici dupa acele vremuri se vor regasi, cu siguranta, in versurile piesei si vor empatiza cu vibe-ul videoclipului.
Piesa face parte din albumul lui Vescan ce urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, „Muzica Sau Nebunie”.
Albumul „Muzica Sau Nebunie” continua cu piesa „Pierde Tot Anu’” alaturi de baietii de la Noaptea Tarziu, o piesa la care am lucrat cu totii cu zambetul pe buze, pentru ca nu poti sa-ti amintesti de studentie altfel!”, a declarat Vescan.
Ne bucuram foarte mult ca aceasta colaborare a avut loc si speram ca am reusit sa cream imnul studentilor si ca se vor regasi toti cei carora le lipseste aceasta perioada! Cu toate ca probabil este o colaborare neasteptata, noi am lucrat foarte bine alaturi de Vescan, iar perioada petrecuta la studio a fost fun. Ne place mult aceasta piesa si speram ca si voua sa va placa!”, au declarat, la randul lor, baietii de la Noaptea Tarziu.
Piesa a fost scrisa de Vescan si Cuza, iar compozitia si productia au fost realizate de Mahia Beldo.
Videoclipul a fost filmat de catre SAN & Cercel Lazar & Noaptea Tarziu, iar productia a fost realizata de Loops Production.
Sunt convins ca nimeni nu se astepta la o colaborare de genul acesta si ne bucuram mult sa fim noi cei care prezinta imnul studentilor din Romania. Le multumesc mult tuturor celor implicati in acest proiect! Peace and love! ”, a mai declarat Vescan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top