Now Reading
Cu o saptamana inainte de concertul sau din Romania, LP lanseaza noul videoclip pentru “Shaken”

Cu o saptamana inainte de concertul sau din Romania, LP lanseaza noul videoclip pentru “Shaken”

In “Shaken”, cel mai recent single al lui LP, extras de pe albumul “Heart to mouth” si lansat zilele acestea, artista povesteste ca si-a vazut iubitul cu altcineva. Videoclipul muzical animat, regizat de Maayan Priva, distreaza dramatismul melodiei si personifica perfect toata agitatia care vine o data cu momentul in care ne indragostim tare de o anumita persoana.

In ciuda dramei inerente de situatie, “Shaken” este mai putin o balada si mai mult un bop optimist. LP a spus ca iubeste modul in care “acest videoclip capteaza o parte din distractia cantecului si anxietatea sa comica inerenta”. Sigur, dezamagirile in dragoste nu sunt atat de amuzante, insa reactia noastra (uneori) prea dramatica la acest tip de situatie este.

“Shaken” este ca un fel de willd card de pe acest album “, spune LP. “Cea mai apropiata piesa de un musical, pe care sper sa il scriu intr-o zi.”

See Also

LP revine la Bucuresti pentru a sustine cel de-al treilea concert in tara noastra. Primul ei show in Romania a avut loc in toamna lui 2016, in cadrul festivalului Full Moon. La scurta vreme, artista a revenit la Bucuresti pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon in Romania. In cadrul show-ului de pe 24 iunie, LP va promova cel mai recent album al sau, “Heart to Mouth”. Cel de-al cincilea material de studio al Laurei Pergolizzi este o colectie de confesiuni, denumita astfel datorita conexiunii emotionale pe care artista o are cu fiecare melodie pe care o compune si o interpreteaza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top