Now Reading
Mahmut Orhan – colaborare surpriza alaturi de Irina Rimes pentru “Schhh”

Mahmut Orhan – colaborare surpriza alaturi de Irina Rimes pentru “Schhh”

Mahmut Orhan, unul dintre cei mai de succes DJ din Turcia a lansat o colaborare surpriza cu Irina Rimes, “Schhh”.
“Schhh” are aerul unei piese hit de vara, iar minimalismul ii va permite sa fie remixat la Ibiza, Neversea si alte festivaluri.
Videoclipul alb-negru spune o poveste trista de dragoste, completat de vocea plina de tremolo a Irinei Rimes. Aceasta este una dintre putinele piese in limba engleza ale artistei din Republica Moldova, cunoscuta mai degraba pentru piesele in limba romana.
Indragostitii din clip sunt prinsi intr-un labirint si continua sa isi repete greselile si pacatele iar si iar, pana ajung la o fuziune completa a fiintelor, spre final de video.

Mahmut Orhan este un DJ si producator turc, in varsta de 26 de ani. Activ din 2011, artistul a cochetat cu EDM, deep house, nu disco si indie dance. Lucreaza in domeniul muzical de la 15 ani si devenea cunoscut pe scena internationala in 2015 cu piesa instrumentala “Age of Emotions”. La un an dupa, melodia sa “Feel”, cu Sena Sener la voce ajungea in topuri in Grecia, Germania, Polonia si Romania. DJ-ul a mixat la Exit Festival in Serbia, la Untold si a fost recent confirmat in valul 3 de artisti de la Neversea 2019, alaturi de Inna, Delia si The Motans.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top