Now Reading
ANDRA lanseaza #Camarero, featuring Descemer Bueno

ANDRA lanseaza #Camarero, featuring Descemer Bueno

In stilul caracteristic, deja putem spune ca nu exista si nu ar trebui sa existe o vara fara o piesa cu ritmuri latino-caliente si versuri in limba spaniola de la Andra. Una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania a revenit cu o colaborare incendiara, care ne obliga sa dam boxele la maxim. Piesa Camarero este aici, pregatita sa dea coloana sonora a acestei veri.

*A mi las penas se me van cantando / Cantand, dispar grijile si problemele!*

Colaborarea cu Descemer este una fireasca, venita dupa ce ei s-au intalnit in 2017 si au petrecut impreuna cateva zile intr-un studio din Bucuresti, compunand si experimentand pe diverse ritmuri. Andra a fost incantata de creativitatea si personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a ramas impresionat de vocea Andrei si de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Atunci a luat nastere piesa “Camarero“, Andra influentand piesa de la primele versuri si acorduri, cubanezul ascultand cum suna piesa pe vocea ei.

Sa lucrez cu Andra, cea mai mare artista din Romania, este o mare placere. Sunt convins ca piesa Camarero se va auzi toata vara!“, a declarat Descemer Bueno.

Descemer are un simt extraordinar pentru muzica ritmata, are salsa in sange, umor si creativitate incredibila. Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem. Cred ca mai putem face multe lucruri frumoase impreuna”, a spus Andra.

Videoclipul a fost filmat in mai multe locatii exotice si a surprins vibe-ul senzual al piesei. Cat au filmat impreuna, Andra si Descemer s-au distrat, au dansat si au stat de vorba, afland cat de multe au in comun.

Cantand in limba spaniola, Andra a imprumutat elemente stilistice din cultura latino. Pentru videoclipul piesei CAMARERO, artista a schimbat 3 tinute, colorate, senzuale, accesorizate cu cercei mari si palarii, cu machiaje si coafuri in concordanta – incadrandu-se perfect in peisajul unei petreceri la malul marii. In plus, zambetul si energia molipsitoare nu lipsesc nici ele.

See Also

Prima colaborare dintre Andra si Descemer Bueno a fost pentru versiunea in limba romana a hitului ^Nos Fuimos Lejos^, alaturi de Enrique Iglesias, singura varianta a piesei cu un artist din Europa. Varianta in limba romana a “Nos Fuimos Lejos“ a fost singura care aproape a egalat numarul de vizualizari pe YouTube ale piesei originale (52 milioane, respectiv 55 milioane). Colaborarea lui Enrique Iglesias, Descemer Bueno si Andra a avut 2 milioane de vizualizari in primele 36 de ori si a devenit in scurt timp numarul 1 pe toate canalele de difuzare.

Similar, “Sudamericana“, in colaborare cu Pachanga, a inregistrat un succes imens in Europa. A fost in TopTrending YouTube Nr. 1 timp de 14 zile pe Romania si a intrat in Top Trending in Italia, Spania si Germania in primele 24 de ore. Ea a fost difuzata la radiourile si cluburile din Columbia, Spania, Italia, Mexic si Brazilia. Un alt artist premiat cu Latin Grammy, cu care Andra a colaborat, este David Bisbal. Impreuna au cucerit fanii cu piesa “Without You”, un imens hit in Romania si in tarile vorbitoare de spaniola, inregistrand un record inca nedepasit de alt artist roman: cele mai multe vizualizari in primele 24 de ore de la lansare, adica 2,4 milioane.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top