Now Reading
„Opa Opa Bim Bim Bim” este cel mai nou single semnat de Andreea D

„Opa Opa Bim Bim Bim” este cel mai nou single semnat de Andreea D

Andreea D lanseaza „Opa Opa Bim Bim Bim”, o piesa fresh cu un refren ce-ti ramane in minte de la prima ascultare. Compus si produs de Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Victor Bourosu, Dragos Damsa si Emanuela Oancea in studioul Metropolitan Records, single-ul este insotit de un videoclip vibrant, plin de culoare si foarte hot, in regia lui Dan Petcan.

Sunt foarte fericita pentru ca atat piesa «Opa Opa Bim Bim Bim», cat si videoclipul ei au iesit exact asa cum mi-am dorit. Sper ca toata lumea sa se distreze pe aceste ritmuri toata vara si nu numai. Asa cum v-am obsnuit, cu mine veti dansa si veti canta pana dimineata”, declara Andreea D.

Recent, artista a castigat in cadrul Enmoda Celebrity Award, unul dintre cele mai importante festivaluri de moda si muzica din Balcani, premiul „The Most Glamorous Balkan Artist” si a cantat alaturi de artisti precum Claydee, Adam Clay, Mario Joy, Anda Adam si multi altii.

Andreea D si-a inceput cariera ca MC si a sustinut zeci de spectacole in intreaga tara ca MC Leya. In 2011 a devenit cunoscuta pe plan international cu succesul “All My People”, o colaborare cu Sasha Lopez ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube si a primit doua discuri de platina in Canada si Japonia. In acelasi an a lansat alaturi de DJ Sava “Money Maker” si “Free”, iar in vara anului 2012 a lansat primul single din cariera sa solo – “So Real”. Au urmat apoi single-uri precum „Magic Love”, ”Paradise” ,”Get Freaky” (feat Veo), “Rompedon” si “Loving You” (alaturi de Adam Clay).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top