Now Reading
Delia Rus va canta in deschiderea concertului LP de pe 24 iunie.

Delia Rus va canta in deschiderea concertului LP de pe 24 iunie.

LP, vedeta rock arhetipala cu un stil inconfundabil, care s-a facut cunoscuta pretutindeni cu hitul“Lost On You“, va reveni pentru a treia oara in Bucuresti, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promoveaza cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth.

La nici 4 ani de la lansarea “Lost On You”, piesa a depasit peste 500 de milioane de ascultari si a fost in fruntea topurilor muzicale in peste 13 tari, parand sa fi capatat o viata a sa proprie si ajungand favorita ascultatorilor oricarui gen muzical. Prezenta de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce in Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista isi vede muzica – necenzurata si autentica.

Concertul, organizat de Events, va fi deschis de catre Delia Rus.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generatie, Delia imbina o fata inocenta cu un storytelling modern ce au dat nastere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” (feat. Tranda) si „Fericire / Chip de chin”. Debut?nd ?n 2016 cu „Daca pleci”, lansarile artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

See Also

Succesul lansarilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul sau single – Inimi Straine.
2018 a adus colaborarea cu Tranda si Otrava pe “Ochii la mine”, dar si o poveste de dragoste cantata in 3 piese – “Fericire / Chip de Chin”, “Alandala” si “Iarta-ma”.
A colaborat din nou cu Tranda pe “Club Nostalgia”, piesa inclusa pe cel mai recent album al rapperului – Nord (2019). Totodata, artista a “reconstruit” piesa “Salcie la mal” in luna aprilie a acestui an, punand intr-o noua lumina versurile lui Maximilian Mihai.

Accesul publicului in incinta se va face incepand cu ora 19:00 iar concertele vor incepe la ora 20:00 (Delia Rus) si 21:00 (LP).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top