Acum citește
Lavinia Pirva lanseaza single-ul & videoclipul „Mamajuana”, feat. Santha

Lavinia Pirva lanseaza single-ul & videoclipul „Mamajuana”, feat. Santha

Olé! Lavinia incepe vara cu forte proaspete si lanseaza o noua piesa cu versuri in limba spaniola – „Mamajuana”, alaturi de Santha.

Precum bautura traditionala din Republica Dominicana, putem extrapola si spune ca „Mamajuana” este o femeie puternica, increzatoare in fortele proprii, senzuala, pasionala si pregatita sa dea startul oricarei petreceri incendiare.
Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat intr-o locatie din Bucuresti cu specific sud-american. Frumoasa artista si-a adaptat si styling-ul in functie de influentele flamenco si a adoptat look-uri care te duc cu gandul la noptile fierbinti din barurile sud-americane.

Palarii, flori, rochii, cercei supradimensionati, evantaie; toate elementele acestea o acompaniaza pe Lavinia in clip, rezultand un personaj care te vrajeste instant. Lavinia a fost inspirata in compunerea piesei de vacantele pe care le-a petrecut in Republica Dominicana, unde a intalnit peste tot celebra bautura.
Piesa este compusa de catre Lavinia, alaturi de Eduard Santha, Alex Luft si Lucas Molina, iar videoclipul a fost regizat de catre Silviu Mindroc, fiind o productie MediaPro Music.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus