Acum citește
Sebastian Yatra, Jonas Brothers, Daddy Yankee si Natti Natasha si-au unit fortele pentru hitul verii, „Runaway”

Sebastian Yatra, Jonas Brothers, Daddy Yankee si Natti Natasha si-au unit fortele pentru hitul verii, „Runaway”

Inca o data, muzica pop si urbana au fuzionat pentru o colaborare in forta. Sebastian Yatra, Jonas Brothers, Natti Natasha si Daddy Yankee au lansat joi (20 iunie) „Runaway”, iar videoclipul colorat va face fanii foarte fericiti.

Clipul, regizat de Daniel Duran, incepe cu atingerea de catre Yatra a unui ecran TV. Peretii cad apoi, pentru a dezvalui o fiesta mare colorata cu Yatra, JoBros, Natti si Yankee.

Colaborarea interculturala prezinta fiecare dintre baieti dand replici prin versuri si incercand sa o cucereasca pe Natasha, ce reprezinta atractia feminina. Jonas Brothers risca, chiar, sa cante in limba spaniola, in timp ce Natasha, Yatra si Daddy Yankee canta cateva versuri in limba engleza.
„Cat de dragut este sa faci un proiect de familie pentru acest cantec grozav „, a declarat Duran despre proiect.” Lucrul cu Daddy Yankee, Natti si Sebas ma face intotdeauna fericit si ma face mai fericit sa vad cum cultura latina continua sa se extinda, urmarindu-i pe fratii Jonas cantand in limba spaniola. E bine sa fii o parte din aceasta poveste.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus