Now Reading
Cea mai frumoasa reuniune “Vocea Romaniei” la concertul lui Bogdan Ioan “Michael Jackson Tribut Show!

Cea mai frumoasa reuniune “Vocea Romaniei” la concertul lui Bogdan Ioan “Michael Jackson Tribut Show!

19 piese, 8 tinute create special pentru show, 8 coregrafii, 3 luni de pregatiri si doua luni de antrenamente fizice intense alaturi de specialistul in fitness si nutritie Florin Cujba. Asa a aratat visul implinit al artistului Bogdan Ioan, in spectacolul de o ora si jumatate, „Michael Jackson Tribut Show”, la Fratelli Studios, cel mai mare eveniment creat dupa castigarea trofeului „Vocea Romaniei”, in decembrie 2018. Chiar in ziua in care s-au implinit 10 ani de moartea lui Michael Jackson, Bogdan a reusit sa-si transpuna complet spectactorii in universul celui care l-a inspirat si l-a facut sa-si descopere pasiunea pentru muzica.

As vrea sa multumesc tuturor celor implicati in acest proiect. S-a muncit extraordinar de mult si, in final, a fost un concert reusit. Multumesc publicului ca a participat la acest eveniment. A fost un public fantastic, am simtit energia oamenilor si toti au avut o contributie mare la acest show. Dupa concert m-am vazut cu o parte dintre ei, am facut poze, am stat de vorba si ne-am cunoscut mai bine. Am reusit sa sarbatorim mostenirea lasata de Michael Jackson printr-un spectacol complex, in care a existat emotie, oamenii au reactionat incredibil la fiecare moment si sper sa putem organiza acest show in mai multe orase din tara”, spune Bogdan.

Alaturi de bandul Holy Funk, el a cantat 18 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Michael Jackson, printre care „Heal the World”, „Black or White”, „Who’s Bad”, „Dirty Diana”, „They Don’t Care About Us”, „Thriller”, „You Are Not Alone”, „The Way You Make Me Feel”, „Billie Jean”, „Earth Song”. Nu au lipsit proiectiile video si coregrafiile alaturi de o trupa de sase dansatori, coordonati de coregrafa „Vocea Romaniei”.

Pe langa tributul adus lui Michael Jackson, Bogdan a mai creat un moment special pentru toti cei prezenti: o adevarata reuniune „Vocea Romaniei”, pe piesa „We Are The World”, impreuna cu fostii concurenti si colegi Alina Statie, Andrei Voicu, Claudia Popina, Diana Strat, Feihong Pascu, Florian Popa, Joel Benson, Lina Sanden, Luiza Cobori, Mara Captaru, Maria Luisa Andrici, Maria Udrea, Mihai Meiros, Mihai Turbatu, Mihnea Valceanu, Nicoleta Oancea, Oana Tabultoc, Silvia Virlan, Sorina Bica.

See Also

Aceasta piesa, care a incheiat concertul, a fost insotita de un colaj de imagini in premiera, cu cele mai frumoase momente traite de toti la emisiune, cu poze facute atat pe scena, cat si in culise.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top