Now Reading
Alexandra STAN lanseaza videoclipul piesei “I Think I Love it”

Alexandra STAN lanseaza videoclipul piesei “I Think I Love it”

Alexandra Stan iubeste muzica, marea, soarele si calatoriile. Asa ca a pornit spre o noua destinatie, colorata, dezinhibata, relaxata si dornica de noi experiente.

Muzica ne da „good thrills”, iar ritmurile pop-reggae par a fi coloana sonora perfecta pentru o vara ce se anunta torida. „I Think I Love it” ne aduce aminte sa take risks, sa ne indragostim, sa dansam si sa facem cele mai crazy lucruri. Exact asa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra in videoclipul piesei.

Alexandra Stan a lansat vineri, 28 iunie, single-ul „I Think I Love it” pe platformele de streaming si download, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara, piesa fiind inculsa in doar cateva ore in peste 1000 de playlisturi internationale.

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista reintra in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Piesa este compusa de Alexandra Stan impreuna cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga, Catalin Safta si Vlad Lucan si va fi inclusa pe urmatorul album al artistei.
In urma cu 3 saptamani, Alexandra a interpretat live melodia “I Think I Love it” in cadrul petrecerii anuale a celor doua case de discuri.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top