Now Reading
Este ora unui nou single LORA: “E nebuna romanca”

Este ora unui nou single LORA: “E nebuna romanca”

Rom si cola! Cat e ora? Este ora lansarii unei melodii super hot, marca LORA.
Manifestul verii si expresia care va face furori de acum inainte. E nebuna romanca! Lora este pregatita pentru o vara incendiara si nu putea altfel, decat printr-o explozie de dans si balans.

Este deja cunoscuta ideea conform careia romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar si foarte carismatice si inteligente. Unde mai pui ca sunt si super talentate?! LORA ia fraiele si vorbeste deschis despre ce inseamna tiparul femeii secolului 21.

Cu piesa *E nebuna romanca* incep sa conturez potretul femeii pe care eu o consider ideala. Sigura pe ea, deschisa la minte, curajoasa, hotarata, independenta financiar si emotional, debordand de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminitatii. Sunt intr-o etapa in care imi pot asuma un astfel de mesaj si acesta este indemnul meu pentru ELE”, declara LORA.

Lora a fost extrem de implicata in procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru intregul concept. Bruce este si cel care a realizat o coregrafie spectaculoasa ce pune in valoare ritmurile piesei. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir iar rezultatul ne face sa ne intrebam „E nebuna romanca?”.
Melodia este compusa de Theea Miculescu, iar productia a fost realizata de catre Theea, alaturi de Lora si Alex Cotoi.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top