Acum citește
Cerbul de Aur 2019: 71 de artisti din 21 de tari s-au inscris in selectia pentru concursul international de interpretare

Cerbul de Aur 2019: 71 de artisti din 21 de tari s-au inscris in selectia pentru concursul international de interpretare

Sambata, 6 iulie, organizatorii au inchis sesiunea de inscrieri pentru Concursul international de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – editia 2019.
71 de artisti din 21 tari, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, Romania sau Germania, au intrat in cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la Brasov.

Zilele urmatoare, juriul de selectie va avea dificila sarcina de a decide cei 12 finalisti care vor intra in concursul festivalului, urmand ca miercuri, 12 iulie, sa aflam numele artistilor calificati.

Editia 2019 a Festivalului va avea loc in perioada 22 – 25 august, in Brasov, si va aduce numerosi artisti pe scena din Piata Sfatului. Pe langa recitalurile vedetelor invitate, 12 finalisti ai concursului international de interpretare vor canta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Vezi și

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.
Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus