Now Reading
Artisti din zece tari vor concura pe scena Festivalului Cerbul de Aur

Artisti din zece tari vor concura pe scena Festivalului Cerbul de Aur

Cerbul de Aur, cel mai mare festival international de interpretare organizat in Romania, si-a aflat concurentii editiei 2019! 12 artisti din zece tari intra in competitia pentru premiile puse in joc, in valoare totala de 55 de mii de euro.

Juriul selectiei – Crina Mardare, Catalin Catoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio Romania), Oliver Simionescu – DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remetan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR si Gabriel Scirlet, regizor muzical TVR – a ales cei 12 finalisti ai concursului international de interpretare.

Tinerii artisti vor urca pe scena din Brasov, joi si vineri, 22-23 august, urmand ca sambata, 24 august, in seara de gala, sa aflam unde va merge Marele Trofeu al celei de-a XIX-a editii a Festivalului Cerbul de Aur:

1 TAMARA – GEORGIA

2 RALFS EILANDS LETONIA

3 VERONICA LIBERATI – ITALIA

4 FLORIN RADUTA – ROMANIA

5 ANNA ODOBESCU – MOLDOVA

6 ALFIE ARCURI – AUSTRALIA

7 RENATE – ROMANIA

8 CYNTHIA VERAZIE – CIPRU

9 ELIZA G – ITALIA

10 SYUZANNA MELQONYAN – ARMENIA

11 MONIKA MARIJA – LITUANIA

See Also

12 SARA DE BLUE – AUSTRIA

Pentru concurenti, urmeaza prima provocare: alegerea piesei din repertoriul romanesc pe care o vor interpreta pe scena de la Brasov, din lista pusa la dispozitie de organizatori.

Continuand o traditie de peste jumatate de secol, concurentii vor interpreta, alaturi de o piesa din repertoriul propriu, si o melodie romaneasca. Anul acesta, cei 12 finalisti ai concursului vor alege dintr-o selectie de piese care au facut istorie in muzica romaneasca in ultima jumatate de veac, de la Angela Similea si Mirabela Dauer la Delia sau Smiley:
Tinerii artisti vor fi acompaniati de Big Band-ul Radio Romania si Orchestra Operei din Brasov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor si Andrei Tudor.

A 19-a editie a Festivalului va avea loc in perioada 22 – 25 august, in Brasov, si va aduce numerosi artisti pe scena din Piata Sfatului. Pe langa recitalurile vedetelor invitate, 12 finalisti ai concursului international de interpretare vor canta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.
Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.
Toate informatiile sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top