Acum citește
Celia a filmat pentru „Flama”, noul sau videoclip, pe strazile din Las Vegas

Celia a filmat pentru „Flama”, noul sau videoclip, pe strazile din Las Vegas

Celia, una dintre cele mai frumoase si indragite artiste din Romania, se reinventeaza si lanseaza un nou single de vara, plin de atitudine si senzualitate: „Flama”, o piesa cu versuri in engleza si spaniola, insotita de un videoclip filmat in America. Celia nu putea rata ocazia de a realiza un videoclip in Las Vegas, asa ca, impreuna cu o echipa de romani stabiliti acolo, a filmat pentru “Flama” in mai multe zone din Vegas. In regia lui Edward Aninaru, clipul este plin de atitudine si dans senzual.

Cand am avut un concert acolo, eram cu dansatoarele mele si ascultam piesa, am avut o revelatie de moment si am zis: trebuie sa fac clip la piesa asta aici. Si cand e sa se intample, se leaga toate. Am sunat, am reusit sa il prind liber pe Edward, in urmatoarea zi a zburat spre Vegas si am inceput filmarile”, marturiseste Celia.

Piesa „Flama” este compusa si produsa de Claudiu Cota si Dragos Damsa, alaturi de Celia, iar de mix si master s-a ocupat Dragos Damsa.

Iubesc sa vad oamenii fericiti, muzica trebuie sa ne faca sa uitam de toate si sa aduca bucurie! Piesa #Flama transmite un vibe bun, sunt fericita sa o ofer oamenilor„, a adaugat Celia.

Vezi și

Pana in prezent, Celia a lansat hituri ca „Soapte” si „Trag aer in piept”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizari YouTube si au cucerit publicul atat din Romania cat si de peste hotare si a colaborat cu artisti renumiti precum Shaggy, Mohombi si Kaye Style.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus