Acum citește
FiRMA si GRAMOFONE, IN DESCHIDEREA CONCERTULUI BON JOVI

FiRMA si GRAMOFONE, IN DESCHIDEREA CONCERTULUI BON JOVI

Dupa ce in urma cu o saptamana si ceva va aduceam la cunostinta miscarea aproape astrala a celor de la FiRMA in deschiderea concertului BON JOVI, iata ca inca un nume romanesc se alatura acestui mare eveniment. Este vorba despre GRAMOFONE!

Tanara formatie a fost una dintre cele 5 selectate sa cante in cadrul showcase-ului inaugural al Romanian Music Export organizat de East European Music Conference. Selectia s-a facut de catre un juriu international format din oameni-cheie ai unor festivaluri ca Sziget (Ungaria), Madcool (Madrid), Exit (Novi Sad, Serbia) sau Wacken Open Air (Germania) si care a evaluat 30 de trupe alese de catre un juriu din Romania.

Totodata, ne bucuram ca, in sfarsit, reusim sa aducem componenta ECO in cadrul concertele DDEE!

Sub sloganul Have fun! Recicleaza! ?? Reciclad’OR invita participantii la Recycling Boxes special pregatite pentru colectarea separata a deseurilor de ambalaje, inca de la intrare! LA GREEN PHOTO CORNER sunt asteptati toti cei care doresc sa impartaseasca un mesaj pentru Planeta!

“Impreuna cu Reciclad’OR incurajam pastrarea curateniei la evenimentele publice prin colectarea separata a deseurilor generate si prin zecile de voluntari implicati vom reusi impreuna sa construim un eveniment cu “zero plouare”, a declarat DDEE.

Bilete pentru concertul BON JOVI se gasesc in reteaua Eventim si online pe eventim.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

Vezi și

• Acces General – 230 lei
• Golden Circle – 380 lei
• Diamond Circle – 600 lei
• Tribuna VIP – 750 lei
• Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
• Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
• Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
• Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile de pe 31 mai pentru Europa, show-ul din Romania de pe data de 21 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus