Now Reading
Madonna lanseaza un incredibil material video pentru „Batuka”

Madonna lanseaza un incredibil material video pentru „Batuka”

Madonna lanseaza videoclipul piesei „Batuka”, extrasa de pe noul album al legendarei artiste, „Madame X”. Materialul video este regizat de catre Emmanuel Adjei, ce a colaborat cu Madonna si pentru videoclipul piesei „Dark Ballet”.

„Batuka” reda esenta unei povesti emotionante, care a supravietuit generatii intregi. Personajele conturate in materialul video al piesei sunt feminine, Madonna si membrele grupului Orquestra Batukadeiras. Clipul single-ului „Batuka” a fost filmat in Portugalia, locul sinonim genezei albumului „Madame X”.

„Batuka” este inspirat de Batuque, un stil muzical creat de femeile originare din Cape Verde. Condamnat de catre biserica si considerat un act de rebeliune, acest gen a continuat sa inspire femeile puternice pana in ziua de azi, fiind un simbol al rezistentei si al liberei exprimari.
In timp ce se afla in Lisabona si lucra la materialul albumului „Madame X”, Madonna a creat o legatura speciala cu Dino d’Santiago, un muzician originar din Capo Verde, care a prezentat-o membrelor grupului Orquestra Batukadeiras si, in acest fel, „Batuka” a luat nastere.

„Am fost intr-un club micut, aflat in mijlocul pustiului, in care cateva femei stateau in cerc si cantau la tobe imbracate in piele. Imediat ce muzica a inceput, toate au inceput sa cante si sa danseze. A fost un moment profund inspirational, asa ca le-am intrebat daca ar fi interesate sa colaboram. Au fost de acord si ne-am trezit in studio, inregistrand „Batuka”. A fost o experienta religioasa, o celebrare profunda a vietii”, declara Madonna.
De curand, Madonna a lansat documentarul „World of Madame X”, care ofera publicului o perspectiva diferita asupra noului sau album.

See Also

„Madame X” reprezinta mai mult decat cel de-al 14-lea album al Madonnei – este o colectie naucitoare de piese, sinonima unei experiente auditive complete, care marcheaza legatura profunda a artistei cu muzica si cultura latina. Fiind puternic influentat creativ de orasul in care artista locuieste de cativa ani, si anume Lisabona, noul material semnat Madonna este un amestec inovator de genuri si stiluri muzicale aparte, menit a dizolva orice bariera lingvistica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top