Acum citește
Michael Bolton a umplut aseara Sala Palatului din Bucuresti, intr-un spectacol de mare tinuta

Michael Bolton a umplut aseara Sala Palatului din Bucuresti, intr-un spectacol de mare tinuta

Dupa ce, cu doua zile in urma, Michael Bolton a poposit la Cluj, iata ca luni seara a venit randul fanilor bucuresteni sa se bucure de vocea si carisma celebrului entertainer american, intr-un spectacol ce a durat aproape doua ore. Un adevarat regal muzical 100% live, in care Michael Bolton si trupa sa au purtat audienta bucuresteana intr-o calatorie in timp (Michael chiar ne-a intrebat la un moment dat daca ne plac calatoriile in timp), prin veritabile evergreen-uri, dar si prin hiturile care l-au facut celebru pe Michael Bolton din anii `80 si pana astazi.
Recitalul lui Michael Bolton a fost deschis de foarte talentata Laura Bretan, deja un fenomen muzical international, vocea ei puternica rasunand in inimile spectatorilor din Sala Palatului prin piese ca „Time To Say Goodbye” sau cea cu care a participat la Selectia Nationala Eurovision 2019, ”Dear Father”. Dupa o scurta pauza, muzicienii care il acompaniaza pe Michael Bolton in turneu si-au facut aparitia pe scena, iar Michael Bolton si-a intampinat audienta bucuresteana cu celebrul hit facut celebru de Ben E. King, ”Stand by me”.

We stood by him, or in his company mai bine spus, pentru urmatoarele doua ore, timp in care ne-a delectat cu piese precum ”To Love Somebody”, ”Sitting on the dock of the Bay”, ”That`s Life” din repertoriul lui Frank Sinatra, dar si celebrele sale balade romantice precum ”Said I Loved You… But I Lied” sau ”How Am I Supposed to Live Without You”. Artistul ne-a dezvaluit si cateva secrete din cariera de compozitor, a glumit cu cei din public si a oferit o experienta muzicala care a patruns in sufletele celor prezenti in Sala Palatului din Bucuresti.

Un moment foarte asteptat a fost duetul pe care Michael Bolton l-a interpretat alaturi de Laura Bretan, cantecul ales fiind „The Prayer”, capodopera compozitorului si producatorului David Foster, dupa cum Michael Bolton insusi a prezentat-o.

Vezi și

Catre final, Michael si-a prezentat trupa, nu si-a incheiat recitalul fara alte piese din repertoriul propriu, precum „How Can We Be Lovers” sau ”Time, Love and Tenderness” si nu a parasit scena Salii Palatului inainte de a multumi publicului roman, venit in numar foarte mare, desi intr-o seara de luni, sa isi vada si sa isi asculte idolul povestilor romantice.
Evenimentul, care a fost si pentru mine o adevarata calatorie muzicala in timp si un periplu prin diversele genuri muzicale pe care Michael Bolton le-a atins in vasta sa cariera, a fost organizat de German Quality Entertainment si a facut parte din turneul de promovare a celui mai recent album al sau, ”A Symphony of Hits”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus