Now Reading
Lidia Buble lanseaza „Undeva la mijloc”, un nou single cu videoclip

Lidia Buble lanseaza „Undeva la mijloc”, un nou single cu videoclip

Cu un sound pop rock, piesa a fost compusa de Adi Colceru si Alex Pelin in studiourile EpiQ Records, iar videoclipul este regizat si produs de Alex Ceausu si Luca’s Art Film. Filmarile s-au desfasurat pe aceleasi platouri pe care s-au realizat celebrele productii de Hollywood „Rambo V” si „300 Eroii de la Termopile”.

„Este piesa pe care o stiu de doi ani si pe care asteptam sa o lansez cu mare nerabdare. «Undeva la mijloc» are exact sound-ul care ma caracterizeaza cel mai bine, pop rock, pe sufletul meu! Single-ul acesta este despre voi, cei indragostiti si reprezinta o chemare catre destinatia in care se consuma marile iubiri. Tot ce conteaza este modul pasional in care iti impartasesti sentimentele si cat de mult esti dispus sa arati asta persoanei iubite. Le multumesc celor de la Epiq Records si de la Cat Music, pentru minunata melodie. Sper ca bublisoriii sa o puna pe repeat si sa devina piesa lor de suflet”, declara artista.

Odata cu lansarea piesei, artista da startul unui concurs pe canalul Youtube Cat Music, in care cei ce lasa un comentariu la videoclip si spun unde ar vrea sa se intalneasca #undevalamijloc cu iubitul/iubita, pot castiga un weekend de star, alaturi de Lidia Buble si gasca ei.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top