Now Reading
Intre 15 si 17 august, plaja virgina de la Tuzla va gazdui Festivalul Living Rock.

Intre 15 si 17 august, plaja virgina de la Tuzla va gazdui Festivalul Living Rock.

Cu sloganul “Ne luam vara inapoi” organizatorii promit o petrecere ca pe vremuri pe plaja de la Tuzla. Pentru cei prezenti pe litoral pentru a petrece mini vacanta de Sfanta Maria, organizatorii Living Rock pun la dispozitia participantilor la festival parcare, camping dotat cu dusuri si toalete, restaurante, baruri si evident: muzica pana in zori.

Probabil singurul festival de muzica rock si live care are loc pe o plaja, Living Rock si-a propus sa aduca de la prima editie pe scena cele mai bune trupe de live din tara noastra si nu numai: Subcarpati, probabil cel mai in voga grup al momentului, nelipsit din line-upurile celor mai mari festivaluri autohtone. Baietii mixeaza exceptional folclorul autentic, cules din toate partile tarii cu hip-hop intr-un show live autentic de exceptie. Lor li se alatura Vita de Vie, una dintre cele mai vechi si experimentate trupe din piata de rock, Vama cu Tudor Chirila mai efervescent si plin de energie ca niciodata, dar si Alternosfera trupa din Republica Moldova care nu inceteaza sa-si surprinda fanii cu fiecare single, album sau concert.

Tudor Chirila ne declara despre festival:
…Noi ne bucuram de fiecare data cand putem sa facem parte dintr-un eveniment cu artisti interesanti si cu artisti din zona de alternativ; ne bucuram foarte mult ca exista un festival rock la mare; eu, personal, ma bucur ca locatia este Tuzla, am petrecut acolo niste clipe foarte misto anul trecut, cu rulota, asa ca, nu stiu, asteptam cu nerabdare sa cantam si speram sa facem un super-show si ii asteptam pe oameni in numar cat mai mare!

Subcarpati, Alternosfera, Vama, Vita de Vie, Grimus, The Kryptonite Sparks, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Les Elephants Bizarres, Byron, Emil, Coma, Timpuri Noi sunt artistii care vor umple cele minim 5 ore de muzica live din fiecare seara. Amon, Phlo Da Shaolin si Gabi Georgescu sunt dj care se vor asigura ca distractia merge tarziu in noapte cu muzica de cea mai buna calitate.

See Also

Biletele se gasesc pe reteaua iabilet.ro, bilete.ro, Eventim.ro si la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top