Acum citește
Momente spectaculoase cu Zoli Toth pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019

Momente spectaculoase cu Zoli Toth pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019

Muzicianul Zoli Toth aduce un spectacol plin de energie pe scena Cerbului de Aur! Artistul va deschide cea de-a XIX-a editie a Festivalului International Cerbul de Aur, in prima si a doua seara de concurs – 22 si 23 august. Momentele de intro, gandite alaturi de Dan Manoliu, regizorul artistic al festivalului, ne vor introduce in atmosfera unui show de avangarda si vor aduce in atentie, prin armonia muzicii, locuri frumoase si oameni de valoare din Romania.

De cate ori am fost invitat la Cerbul de Aur am venit cu un repertoriu si un show nou. Provocarea se repeta si in acest an. Rolul meu este sa deschid festivalul cu un spectacol modern, in care vor fi implicati copii si tineri care canta, tin ritmul, danseaza, incearca sa implice spectatorii. Show-ul va fi inedit. In prima seara voi urca pe scena alaturi de ansamblul de percutie Cantus Mundi, iar la spectacolul din 23 august voi fi in cu totul alta ipostaza, alaturi de un cor format din 80 de copii. Show-ului meu spune o poveste despre natura, traditie, sportul romanesc si toate lucrurile frumoase care ne inconjoara. Incercam astfel ca valorile autentice care reprezinta Romania sa fie prezente pe scena, intr-un fel sau altul”, a spus Zoli Toth.

Printre surprizele pregatite: Ivan Patzaikin si Ianis Hagi, care i s-au alaturat muzicianului, prin scurte secvente special filmate de echipa TVR, pentru un debut in forta al Festivalului Cerbul de Aur 2019.

Vezi și

Zoli Toth a urcat de patru ori pe scena Festivalului Cerbul de Aur. „Prima experienta am avut-o in 2001, la Noptile Cerbului, un loc in care au cantat cei mai buni muzicieni din Romania, si nu numai. Alaturi de formatia Sistem, am fost de patru ori pe scena festivalului, fie in deschidere, fie in recital. Pentru un artist, Cerbul de Aur este festivalul etalon la care iti doresti sa participi”, a adaugat Zoli.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus