Now Reading
Festival Child Performance-eveniment in care se premiaza performantele copiilor si tinerilor

Festival Child Performance-eveniment in care se premiaza performantele copiilor si tinerilor

Copiii sunt oglinda societatii noastre! Ii premiem la scoala, la liceu,competitii sportive ,absolviri insa nu ii premiem in cadrul unui festival in care performantele lor notabile sa fie laolalta pentru toate segmentele in care se poate performa. Vorbim aici despre a premia fara a concura! Se premiaza performantele lor in domenii precum muzica,actorie, modelling, arta,sport,informatica,astrologie,medicina,biologie etc.

Asadar, Festival Child Performance este un concept nou, in care performantele obtinute de-a lungul anului sunt premiate! Festivalul doreste sa devina o traditie in fiecare an si sa premieze copii. Copii frumosi si talentati, pe care ii sustinem in a face in continuare performanta, vor participa la sectiuni unde isi vor etala talentul si, cu siguranta, la randul lor, vor acumula experienta si vor face performanta, urmand sa fie prezenti si premiati si la urmatoarele evenimente.

Beatrice Lianda Dinuu, organizatoarea evenimentului, ne-a spus ca de 27 de ani face manageriere de modele si impresariat artistic pentru mai multe agentii internationale din lume,case de productie si federatii de sport. Astfel, copiii si tinerii ajung fie sa isi descopere pasiunile, fie sa fie redirectionati, reusind sa performeze intr-un anumit domeniu.

Evenimentul are loc maine, 10 august, intr-una dintre cele mai importante locatii exclusiviste din Bucuresti, Premier Palace Spa Hotel, dar si unul dintre cele mai mari spa-uri din Europa. Locatia a gazduit de-a lungul timpului nume mari precum Michael Bolton, sportivi si federatii sportive.

See Also

Organizatorii evenimentului ne promit o seara de 5*,intr-o locatie pe masura.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top