Now Reading
Cerbul de Aur 2019 pe o scena cat 1.000 de televizoare

Cerbul de Aur 2019 pe o scena cat 1.000 de televizoare

Clasica, dar si versatila si glamour. Asa va fi in acest an, scena Festivalului International Cerbul de Aur pe care vor evolua concurentii si artistii invitati din Romania si din strainatate.

Editia 2019 va fi una stralucitoare, cu o scena inundata de sute de metri patrati de ecrane LED, adaptata, la fel ca grafica, profilului si continutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor.

Artistii prezenti la Cerbul de Aur 2019, concurenti sau invitati, vor urca pe o scena de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED – echivalentul a 1.000 de televizoare! – si cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnica. O scena cu un concept clasic, pentru un eveniment cu clasa si de traditie cum e Cerbul de Aur, dar care se poate transforma rapid pentru a fi in ton cu show-ul fiecarui artist in parte.

„Sunt mandru sa lucrez din nou la acest amplu proiect, care e mereu o provocare pentru mine. Daca anul trecut editia jubiliara a Cerbului de Aur s-a desfasurat pe o scena impresionanta, in acest an vrem sa surprindem din nou spectatorii din Brasov si telespectatorii din fata micilor ecrane”, promite arhitectul Petre Talea, cel care semneaza scenografia Festivalului. „Orice decor este special si are particularitatile lui, dar are si „eterna” motivatie – trebuie sa fie mai bun decat anul trecut. Incercam sa oferim artistilor un spatiu atractiv si versatil pentru momentele ce ii reprezinta. Vom avea o scenografie tehnologica, cu suprafate generoase de ecrane pentru implementarea decorurilor video, astfel ca, impreuna cu designul de lumini, scena se va transforma pentru fiecare moment in parte. Se va schimba geometria spatiului pentru a accentua si sustine performanta la nivelul unui show de mare anvergura mult asteptat de public”, incheie Petre, cel care si-a pus amprenta pe spectacole sustinute de Stefan Banica jr., Horia Brenciu sau Loredana, festivaluri, musical-ul „Mamma mia”, show-uri tv precum: „Castiga Romania”, „Surprize, surprize”, „Iarta-ma”, „Din dragoste”, „Dansez pentru tine”, „Vocea Romaniei”, „Vocea Cehiei”, „X Factor”, Revelioane la toate posturile tv etc.

La amenajarea Pietei pentru Cerbul de Aur, organizatorii au tinut cont de profilul spatiului, astfel incat prezenta evenimentului sa fie o bucurie pentru oras, iar masurile necesare desfasurarii festivalului sa nu creeze un disconfort major populatiei.

See Also

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o editie completa, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantica! Pe scena din Piata Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Stefan Banica jr si Irina Rimes.

Cei 12 artisti din concurs vor performa in prima si a doua zi a Festivalului, joi si vineri, 22 si 23 august, pentru ca sambata sa aflam castigatorii premiilor in valoare totala de 55 de mii de euro.
Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana, in perioada 22-25 august.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top