Now Reading
Muzica retro la superlativ in Burgas, Bulgaria – SPICE MUSIC FEST | FOTO

Muzica retro la superlativ in Burgas, Bulgaria – SPICE MUSIC FEST | FOTO

Star Gossip Magazine s-a bucurat de o experienta retro-live de neuitat weekendul acesta in cadrul Spice Music Festival ce a avut loc in Burgas, oras port din Bulgaria.
Unele dintre cele mai mari nume ale muzicii dance din anii ’90 au incins atmosfera la propriu, creand senzatii, emotii, trairi si vibe-uri inegalabile.
Spice Music Festival 90`s Edition este un nou festival organizat de KMD Ltd., Municipiul Burgas si Portul Burgas, cu suportul media exclusiv al radioului ENERGY – postul radio numarul 1 din Bulgaria, ce difuzeaza exclusiv muzica din anii 90!
Pe 9 si 10 august, am dansat, am cantat, am petrecut cu cei mai populari artisti si trupe din anii 90, invitati, cu totii, la petrecerea retro ce s-a derulat pe scena portului Burgas: EAST 17, 2UNLIMITED, DR. ALBAN, SNAP !, HADDAWAY, LA BOUCHE, ICE MC, E-ROTIC, REDNEX, NO MERCY, CAPPELLA, 2 BROTHERS ON THE 4 FLOOR – Upsurt si Deep Zone Project – trupe din Bulgaria.
Un lucru demn de retinut este faptul ca toate biletele au fost vandute in avans pana la epuizare. Organizarea a fost una de exceptie, pornind de la oferta si prezentarea scenica, completata cu food-truck-urile cu bunatati din zona festivalului si incheind cu atentia pentru publicul venit din mai multe tari din Europa.
Va lasam in final cu o galerie foto de la acest eveniment si ne revedem la anul! Party on! Live the 90’s!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top