Now Reading
DJ Project la majorat: peste 2.500 de concerte si 6 piese pe locul 1

DJ Project la majorat: peste 2.500 de concerte si 6 piese pe locul 1

DJ Project, duo-ul format din Gino Manzotti si DJ Maxx, implineste 18 ani in industria muzicala. Ce inseamna un majorat in lumea muzicii, a turneelor, a compozitiilor, a vizualizarilor si a productiei? La intrebarea aceasta raspund chiar ei: „Daca ar fi sa rezumam si sa calculam, ar iesi o lista frumoasa care ar include:
• 300 de milioane de vizualizari pe YouTube
• 20 de piese lansate, 18 dintre ele in top 10
• 6 piese pe locul 1
• peste 2.500 concerte
• 3 milioane de kilometri parcursi in turnee
…si numerele sunt in continua crestere pentru ca pregatim ceva nou.”
Singurul aspect pe care cei de la DJ Project nu pot sa-l estimeze este cate ore au stat in studio in ultimii 18 ani. Gino a povestit ca uneori lucreaza la tobele unei piese si doua saptamani, pana iese totul perfect. „La un moment dat, am stat trei saptamani pentru ca nu gaseam finalul unui vers si nu puteam sa mergem mai departe cu piesa. Nicio piesa de calitate nu se face intr-o zi. Ca sa termini o productie e nevoie de timp, trebuie sa o reasculti, sa fii tot timpul la curent cu ce se poarta, sa fii in pas cu trendul. Lumea ne intreaba mereu – cum ati rezistat pe piata timp de 18 ani? Noi cautam mereu ceva nou. Schimbam sound-ul, tobele, interpretarea. Totul e in continua transformare.”

Despre DJ Project
Dj Project este un duo romanesc format din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) si DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii avand rol de producatori si DJ-i. Grupul s-a format in 2000 in orasul Timisoara, iar primul lor album, „Experience”, a fost lansat in 2001. In cei 18 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio si nu au incetat sa isi surprinda fanii pe parcurs. Avand in spate mii de ore in studio, 20 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborari cu 4 artisti diferiti, concerte in 8 tari si milioane de kilometri traversati pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din Romania.
DJ Project s-a impus si in afara granitelor tarii, iar piesa „Lumea ta” a fost relansata in limba engleza de catre Ministry of Sound, dupa ce melodia a fost pe prima pozitie timp de 40 de saptamani consecutive. Melodia „4 camere” feat. AMI a fost imediat indragita de fani si difuzata la toate radiourile din tara, ajungand la peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa a ajuns in top 10 la radio si TV inca din primele zile dupa lansare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top