Now Reading
Discoteca ’80 ajunge la cea de-a treia editie

Discoteca ’80 ajunge la cea de-a treia editie

Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan vor concerta la Cluj timp de peste 4 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va incanta publicul cu cele mai dinamice hit-uri ale perioadei. Evenimentul are loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe 21 septembrie 2019.

In septembrie 2018, la a doua editie a evenimentului, o sala plina de iubitori ai muzicii din intreaga tara a cantat, a dansat si s-a distrat la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, intr-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.

Discoteca ’80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare de dans.

See Also

Bilete Discoteca ’80 la Cluj-Napoca
Categoria I – 239 lei
Categoria II – 209 lei
Categoria III – 189 lei
Categoria IV – 169 lei
Categoria V – 159 lei
Party Zone – SOLD OUT

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top