Now Reading
De vorba cu…Mihai Smarandache | Festivalul Zile si Nopti de Teatru la Braila : “Ideal ar fi ca orice copil sa se dezvolte intr-un mediu armonios, dar asta nu e intotdeauna posibil , din varii motive.”

De vorba cu…Mihai Smarandache | Festivalul Zile si Nopti de Teatru la Braila : “Ideal ar fi ca orice copil sa se dezvolte intr-un mediu armonios, dar asta nu e intotdeauna posibil , din varii motive.”

Spectacolul “Delirium”, prezentat de Teatrul Odeon Bucuresti, a fost descris drept unul dintre cele mai puternice si actuale spectacole la ora actuala din Romania. Si pe buna dreptate. Si vine la Braila, in cadrul Festivalului Zile si Nopti de Teatru ( marti, 17 septembrie, ora 20.30).
Adaptarea dupa “Fratii Karamazov”, aduce clasica poveste a fratilor plini de patimi si in permanent conflict cu tatal lor, in zilele noastre, raspunzand la intrebari din socialul contemporan.
Mihai Smarandache este unul dintre cei mai titrati actori tineri din Romania, avand la activ o participare impresionanta in cadrul TIFF, un film de succes la public, ” Parking” si roluri de esenta la Teatrul Odeon.

De ce teatru?

Pentru ca oamenii au nevoie de povesti, Pentru ca e un fel de terapie sa trebuiasca sa sondezi inauntrul tau mereu pentru a exista pe scena si pentru ca nu stiu sa fac altceva.

Ce inseamna pentru dvs, personal si profesional, participarea in cadrul celei de-a XIII-a editii a Festivalului de Teatru de la Braila si intalnirea cu spatiul Teatrului ‘Maria Filotti’ si cu publicul brailean?

Am venit mereu cu drag la Braila. Foarte multi oameni misto si o energie buna de fiecare data. Inseamna multe amintiri.

Pornind de la tema din acest an, cat de importanta considerati ca este conceptul basic de familie in societatea cotidiana si care sunt valorile ce o reprezinta actualmente?

Ideal ar fi ca orice copil sa se dezvolte intr-un mediu armonios, dar asta nu e intotdeauna posibil , din varii motive. Important este sa incercam sa facem totul cat de bine putem.

De ce sa vina spectatorii sa vizioneze spectacolul “Delirium”?

Pentru ca e un spectacol misto. pentru ca noua ne place sa-l jucam si cred ca asta se simte si poate fi placut la vedere :)

Cel mai important obiectiv de atins in viitor?

Sa invat sa iert si sa ma apuc de sport.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top