Acum citește
Rotterdam este orasul gazda al Eurovision 2020

Rotterdam este orasul gazda al Eurovision 2020

Rotterdam a fost selectat drept Orasul gazda pentru cea de-a 65-a editie a concursului Eurovision 2020, in urma unei curse stranse cu orasul Maastricht din sudul Olandei.
Olanda a castigat dreptul de a gazdui evenimentul de anul viitor, prin castigarea de catre Duncan Laurence a Eurovision 2019 cu piesa „Arcade”.
Marea finala a Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam sambata, 16 mai, semifinalele pe 12 si 14 mai.
Radiodifuziunea publica olandeza NPO, NOS si AVROTROS, impreuna cu Uniunea Europeana de Radiodifuziune (EBU), vor organiza evenimentul anul viitor pe arena Ahoy din Rotterdam.

Jon Ola Sand, Supraveghetorul Executiv al EBU pentru Eurovision Song Contest, a declarat „Rotterdam a dat dovada de entuziasm si angajament fantastic si are facilitatile potrivite pentru a intampina delegatii din peste 40 de tari in luna mai a anului viitor. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Rotterdam si NPO, NOS si AVROTROS pentru un incredibil show de ultima generatie Eurovision Song Contest, gazduit intr-un mare oras anul viitor. ”
Olanda va gazdui Concursul pentru a cincea oara, dupa ce a organizat anterior Eurovision Song Contest la Hilversum, Amsterdam si de doua ori la Haga.
Biletele pentru repetitii, semifinale si marea finala a Eurovision Song Contest 2020 vor fi scoase la vanzare la sfarsitul acestui an; consultati Eurovision.tv, @Eurovision pe Twitter, Eurovision Song Contest pe Facebook si aplicatia oficiala Eurovision pentru actualizari.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus