Now Reading
Andreea Antonescu lanseaza ”Iubirea pe acte”, un nou single cu videoclip filmat in L.A.

Andreea Antonescu lanseaza ”Iubirea pe acte”, un nou single cu videoclip filmat in L.A.

Andreea Antonescu lanseaza ”Iubirea pe acte”, o piesa sincera si plina de emotie cu un videoclip urban, filmat in Los Angeles. Artista ne surprinde cu un look fresh si casual, in ton cu vibe-ul videoclipului.

Andreea Antonescu incepe o noua perioada a vietii si puncteaza acest moment cu lansarea unui single emotionant si sincer, inspirat din trairile sale. Muzica si textul piesei sunt realizate de Felix Dragos Popescu, Treanta Marcel Cristian, George Papagheorghe si Anastasia Sandu. „Este o piesa de suflet, o piesa in care ma regasesc si care ma reprezinta, ca de altfel toate proiectele mele. Acest single exprima ce am trait eu in ultimele sase luni. Mi-am dorit sa ofer publicului o parte din mine si sper ca cei care asculta sa simta emotie autentica”, declara artista.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul inca din 1998, ca parte a trupei André care a devenit un adevarat fenomen al muzicii romanesti spargand topurile si recordul la numarul de albume vandute. Dupa destramarea trupei in 2002, Andreea Antonescu isi continua cariera artistica lansand ”Cand dansam”, alaturi de Fabrizio, single nominalizat la Premiile muzicale MTV Romania 2004, la categoria „Best Pop”. Urmeaza lansari precum „Ready for us” si „Pune-o pe repeat”.

De curand Andreea Antonescu a revenit pe scena alaturi de Andreea Balan in formula care le-a adus titulatura de Reginele Muzicii Dance, trupa André. Single-ul „Reset la inima” lansat de trupa André, in urma cu o luna, are peste 4,6 milioane de vizualizari pe canalul YouTube Cat Music intrand in trending inca din primele 12 ore de la publicare.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top