Now Reading
GALA HOP 2019 | RADU ANASTAS ni se dezvaluie: “Cred ca fiecare rol interpretat e o extensie a personalitatii actorului.”

GALA HOP 2019 | RADU ANASTAS ni se dezvaluie: “Cred ca fiecare rol interpretat e o extensie a personalitatii actorului.”

Chisinaul a devenit, in ultimii ani, o forta, in tot ceea ce inseamna arta. De la teatru, la film, la muzica, artistii originari de pe acele meleaguri sunt caracterizati prin determinare, ambitie si o mare pasiune pentru estetic.
Radu Anastas, concurent in acest an la sectiunea Individual, din cadrul Galei Hop 2019, face parte din aceasta panoplie de nume interesante de pe scena romaneasca.

Cum ti-ai descrie in cateva cuvinte cartea de vizita?

Radu Anastas – un tanar in cautarea adevarului

 De ce actorie?

Simplu. Instinctul e cel care a ales pentru mine, iar eu doar m-am conformat. Cred ca in aceasta meserie, actoria e cea care iti face invitatia, iar tu decizi cat de departe vrei sa o urmezi.

Cine esti tu in spatele rolurilor interpretate?

Un om simplu cu problemele lui cotidiene ce incearca sa se trateze consumand arta.

Cu ce personaj iti asemeni cel mai bine personalitatea si de ce?

Nu cred in existenta personajului. Cred in actorul care e pus intr-o anumita situatie. Cred ca fiecare rol interpretat e o descoperire a sinelui, o extensie a personalitatii actorului.

Crezi ca tinerii au o sansa reala in lumea teatrului romanesc de azi?

Cred in dorinta si dedicarea tinerilor din ziua de astazi de a produce o schimbare si de a crea in continuu. Mai cred in munca enorma depusa de fiecare in parte, si da, cred ca tinerii au sansa reala de a se afirma in lumea teatrului romanesc si nu numai.

Ce te motiveaza sa fii cel mai bun la Gala Hop? De ce Individual?

Perfectionismul e defectul care ma motiveaza de fiecare data sa-mi demonstrez mie ca pot sau as fi putut face ceva mult mai bine. Gala Hop e o competitie, dar in primul rand, o competitie cu mine insumi. Chiar daca particip si la grup, am ales sa particip la sectiunea individual pentru ca imi ofera o libertate mai mare de transmite ceea ce simt prin teatru-dans.

Care crezi ca este cel mai mare adversar al tau in cadrul acestui eveniment?

See Also

Nu am niciun adversar. Daca am o problema, o am doar cu mine, doar mie trebuie sa-mi reprosez daca ceva nu merge bine, atat.

Ce vei face daca vei castiga/daca nu vei castiga?

Indiferent de rezultat, voi continua sa explorez cat mai mult zona teatrului-dans. Avand in vedere ca am descoperit-o in ultimul an de facultate, simt ca e doar inceputul unei noi calatorii.

Ce urmeaza pentru tine post Gala Hop?

Un program de master, multe provocari si voi continua sa fac ceea ce iubesc cel mai mult.

Publicul este invitat sa urmareasca tinerii actori concurenti in acest an in cadrul Galei Hop, atat pe site-ul oficial al Galei, cat si pe pagina oficiala de Facebook,  in transmisiune directa de la Teatrul de Stat Constanta, in perioada concursului (2-5 septembrie) si-apoi sa-i voteze in seara Galei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top