Acum citește
Atelierele Excelsior – dans, la a treia editie, cu participarea distinsei coregrafe Monica Petrica

Atelierele Excelsior – dans, la a treia editie, cu participarea distinsei coregrafe Monica Petrica

In perioada 15-17 noiembrie 2019, copiii si tinerii pasionati de balet, dans sau coregrafie vor avea ocazia sa studieze sub indrumarea renumitei coregrafe Monica Petrica, in cadrul celei de-a treia editii a Atelierelor Excelsior – Dans. Cursurile includ ballet-yoga si tango – cu participarea lui Daniel Mandita.

Cum poate o privire inspirata din tango sa schimbe energia intr-o variatie de balet, cum sa iti asculti mai bine corpul si sa il faci cel mai puternic aliat in dans.
Vino alaturi de noi si vei afla.
Daca ai intre 10 si 30 de ani, dorim sa te cunoastem.
Let’s dance again!!!, a declarat coordonatoarea proiectului, jurnalista Eveline Pauna.

Evenimentul este organizat de Primaria Capitalei prin Teatrul Excelsior si isi propune sa le ofere copiilor si tinerilor talentati din Romania sansa unei experiente de invatare autentica si deschiderea perspectivelor privind o viitoare cariera in domeniul dansului.

Peste 300 de copii si tineri au avut pana acum sansa de a studia balet clasic, dans contemporan si jazz dance alaturi de coregrafi si maestri de balet de renume international, precum Bella Ratchinskaia, Michele Pogliani, Federica Comello, sau Renato Zanella. La finalul experientei, cei mai talentati tineri au primit burse pentru studii si stagii de pregatire in Austria si Italia.

Cariera Monicai Petrica in lumea dansului a inceput la varsta de trei ani sub aripa protectoare a unchiului sau, Alexandru Ilie, de profesie maestru in balet, care o ducea la cursurile de balet ale unei scoli sportive. Mama sa i-a fost cel mai mare sustinator, avand grija sa nu-i lipseasca nimic si sa se poata concentra asupra carierei. A fost admisa la Liceul de Arta George Enescu cu cea mai mare nota si l-a absolvit ca sefa de promotie. Monica Petrica a debutat ca balerina in Compania de dans clasic contemporan Oleg Danovski. Astazi este prim-balerina Operei Nationale Bucuresti, avandu-l ca partener pe Razvan Mazilu, alaturi de care transforma orice spectacol intr-un regal al simturilor.

Vezi și

Monica Petrica face performanta in cel mai elegant mod cu putinta, gratie respectului pe care il poarta muncii sustinute si celor din jur, dar si a disciplinei de neclintit. Atunci cand este descrisa de oamenii care au sansa sa o cunoasca, cuvintele cele mai des glasuite sunt gratie, succes si sensibilitate.

Detalii si înscrieri, la tel. 0748 224 817 si e-mail eveline.pauna@gmail.com.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus