Now Reading
AMI lanseaza piesa si videoclipul „Tramvai” – o calatorie care vindeca durerea despartirii

AMI lanseaza piesa si videoclipul „Tramvai” – o calatorie care vindeca durerea despartirii

Videoclipul piesei are un aer nostalgic, iar AMI este o prezenta diafana cu o voce care exprima emotie, inca de la primele versuri: „Mi se rupe tare inima / Nu stiam ca doare chiar asa.”
Artista spune despre noul ei single: “ Este piesa care ma aduce in statia cu amintiri ale unei povesti reale inspirate din viata mea, demult stinsa, dar niciodata uitata. Stiu ca toti avem acel loc spre care ne intoarcem, acea statie unde gasim emotii, stari, amintiri, povesti de dragoste de mult apuse, dar care inca ne fac sa zambim. Pentru mine de aceasta data, acel “loc”, a fost intr-un tramvai, care m-a si inspirat sa compun aceasta piesa si sa scriu despre trairile mele!
Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

Filmarile au avut loc la Timisoara, iar AMI se plimba cu tramvaiul prin oras si prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv in piesa incheie refrenul si ofera o profunzime taioasa: „Esti singura statie la care tot vreau sa ma-ntorc.”
Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: “Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja;) Mi-as dori sa va luati si voi!:”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top