Acum citește
DJ Project lanseaza piesa si videoclipul „Retrograd”, primul in noua formula

DJ Project lanseaza piesa si videoclipul „Retrograd”, primul in noua formula

DJ Project, duoul romanesc alcatuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) si DJ Maxx (Ovidiu Florea) lanseaza videoclipul piesei „Retrograd”, primul alaturi de noua solista a proiectului, Andia, o prezenta fresh, cu un timbru vocal emotionant.
Gino este extrem de incantat de aceasta piesa: „De foarte mult timp nu am mai simtit ca o piesa este atat de buna precum „Retrograd”. Am un feeling special legat de ea.”
Filmarile pentru videoclip au fost extrem de solicitante, cei la de DJ Project au filmat nu mai putin de 12 ore: „Nu am mai facut asta niciodata, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionista, care a reusit sa creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potriveste cu energia piesei. A fost obositor si placut in acelasi timp. Daca ma gandesc mai bine, as putea sa spun ca acesta este cel mai solicitant clip din toata cariera mea – dar si videoclipul arata pe masura.”
Mesajul piesei este unul extrem de puternic, dupa cum povesteste si Alex Pelin, cel care le-a compus: „Retrograd este despre alegerile pe care le facem in viata. Alegeri privite din cealalta parte a relatiei, a celui care ramane in urma ta. A celui care te-a inteles si te-a asteptat pana in ultimul moment incercand, chiar calcand pe propriul orgoliu, sa te faca sa vezi realitatea umbrita de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul inapoi, despre regres si despre ultima licarire a sperantei!”
Andia este noul membru al proiectului DJ Project, o prezenta fresh cu o voce speciala, care ofera o energie aparte piesei „Retrograd”. Andia este extrem de incantata sa colaboreze cu un brand muzical atat de longeviv precum DJ Project, care se afla in topuri de peste 18 ani.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus