Acum citește
„Familia Addams” – premiera de exceptie la Teatrul Excelsior

„Familia Addams” – premiera de exceptie la Teatrul Excelsior

Razvan Mazilu e inegalabil. Si invincibil cand aduce stralucitorul si exuberantul Broadway pe scenele din Romania.
Cu totii cunoastem vestita si excentrica Familie Addams. Din filme. Live, insa, senzatia e unica. Cea mai noua productie teatrala a Teatrului Excelsior a avut premiera in acest weekend in Bucuresti.
Un spectacol de exceptie despre prietenie, toleranta, iubire si acceptare. Cu Lucian Ionescu – in forma actoriceasca maxima, Camelia Pintilie -ravasitoare, Ana Udroiu – rebela si convingatoare, Dan Pughineanu – un adevarat boem, Maria Alexievici – splendida si cu o voce de invidiat, Doru Bem – credibil si asumat, Radu Mitrea si Mircea-Alexandru Baluta – cele mai frumoase surprize artistice ce ne-a fost dat sa le descoperim o data cu acest spectacol, Aida Andra (Avieritei) – pe care ne-am bucurat sa o revedem „altfel” din toate punctele de vedere, Matei Hotaranu – copilul minune al spectacolului si o suita de „fantomatice” personaje (interpretate de Andreea Hristu, Loredana Frilensar Cosovanu, Alex Popa, Iulia-Diana Samson, Ovidiu Usvat, Dan Clucinschi) completeaza perfect peisajul gotico-sinistro-comico-artistic de inalt nivel calitativ al celui mai asteptat spectacol al toamnei.
Cu tot alaiul ei de personaje stranii, cu gustul ei pentru tot ce e funebru, lugubru si dark, atat de diferiti de ceilalti, cei din neamul Addams ne ofera surpriza descoperirii unei familii pline de calitati si valori. Noi, cei „normali” suntem cei care stampilam, limitam si respingem ceea ce nu intelegem la o prima vedere. Clanul Addams ne dinamiteaza prejudecatile si ne arata ca a fi excentric, iesit din norme, e o calitate, aceea a unicitatii, a originalitatii. Familia Addams, cu gustul ei pentru tot ce e mortuar, ne invata sa ramanem vii” – Razvan Mazilu.
De vazut, de ras si de luat aminte lectiile despre iubire, familie, idealuri.
Comedia dell’arte!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus