Now Reading
“Preludiu prelungit” – arta fara bariere la Teatrul din Buzunar, Galati

“Preludiu prelungit” – arta fara bariere la Teatrul din Buzunar, Galati

Ascunsi in spatele unor masti, mimand senzualitate, inteligenta, sentimente adevarate, un el si o ea imping la extrem conflictul nascut dintr-o casnicie esuata, agonizand intre tragic si comic, intre adevar si fals ordinar, intr-un local din New York in care destinul, asezat comod la o masa alaturata, regizeaza calm, pregatind un deznodamant poate neasteptat. Un Preludiu Prelungit la capatul caruia asteapta plictisit orgasmul regasirii !
Povestea tragi-comica a unei femei si a unui barbat, prabusiti in monotonia unei relatii in care nu se mai intampla nimic si a carei salvare tine doar de imaginatia cu care cei doi reusesc sa interpreteze la propriu roluri prin care sa-si satisfaca fantasmele erotice si nu numai.
“Preludiu Prelungit” dupa Frederick Stroppel, un text in urma caruia a iesit o joaca interesanta, o joaca despre vulnerabilitate, despre iubire, despre dezamagire, despre fals si adevar, despre renuntari si iluzii spulberate, o bucata de viata plina de umor si tristete, recompusa in spatiul intim al salii de spectacole a Teatrului din Buzunar Galati, spatiu creat de doamna Isabela Oancea.
Personajele se cauta, se redescopera, se re-cunosc, incolacindu-se in dialoguri pline de ura sau energie sexuala, plutind intr-un dans al cuvintelor fara rost sau pline de subinteles, intr-un balet energic admirabil construit de actorii care le interpreteaza, Cristina Gheorghe, Vlad Matei Ajder si Adelin Ilie. In regia unuia dintre cei mai importanti regizori si actori locali, Cristian Gheorghe ( Teatrul “Fani Tardini” Galati).
Un spectacol de vazut, de gustat, un spectacol care poate pune pe ganduri sau macar poate duce la oarece reflectii, despre o parte a noastra pe care ajungem din pacate sa o negam sau sa o anulam – iubirea!

Urmatoarea reprezentatie este pe 3 octombrie 2019, ora 20:00, la Teatrul din Buzunar Galati.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top