Now Reading
What’s UP si ANDRA se tin de surprize si lanseaza „Tine-te bine”

What’s UP si ANDRA se tin de surprize si lanseaza „Tine-te bine”

La exact sapte ani de cand au lansat hitul „K la meteo”, Andra si What’s UP aniverseaza prima lor colaborare cu o noua piesa impreuna – „Tine-te bine”.
Reiterand succesul primului single, „K la meteo”, What’s UP si Andra lanseaza astazi, 17 septembrie, una dintre cele mai tonice colaborari ale inceputului de toamna, ce are toate ingredientele pentru a deveni un nou hit in sufletele fanilor.

Piesa este compusa de What’s UP, Serban Cazan, Florin Boka si Andra, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile. Relaxati, cu zambetul pe buze si plini de energie, asa ii gaseste videoclipul pe cei doi artisti, care intruchipeaza doua personaje aflate intr-o relatie de iubire, care, oricat de greu le-ar fi, raman impreuna si trec toate obstacolele.

Single-ul „K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012-2013, fiind desemnata cea mai difuzata piesa din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun videoclip, in cadrul unora dintre cele mai apreciate festivitati muzicale ale momentului.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top