Now Reading
“Nunta lui Krecinski” inchide Festivalul National de Comedie de la Galati

“Nunta lui Krecinski” inchide Festivalul National de Comedie de la Galati

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunta cel mai asteptat eveniment al stagiunii: Festivalul National de Comedie de la Galati. Cea de-a XXXI-a editie a Festivalului are loc in perioada 4-13 octombrie 2019. Evenimentul este organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galati, in parteneriat cu Primaria Municipiului Galati si Uniunea Teatrala din Romania (UNITER).
Festivalul aduce in fata publicului de la Galati zece spectacole de teatru produse de tot atatea teatre din Romania si din Republica Moldova, precum si un spectacol concert in avanpremiera.

In seara de gala, “Nunta lui Krecinski”, renumitul spectacol al Teatrului de Comedie din Bucuresti va inchide, cu un umor sarcastic de prim nivel, acest important festival teatral.

Nunta lui Krecinski este un spectacol-eveniment, lucrat cu migala de cunoscutul actor Mihai Bendeac, intrat cu aceasta ocazie in randul celor mai captivanti regizori de teatru. In acest spectacol, fiecare replica si fiecare gag sunt dozate atent pentru a oferi spectatorului deliciul unei performante comice exceptionale.

Distributia este formata din: Liviu Pintileasa, Mihai Bendeac, Vlad Dragulin, Mihaela Teleoaca, Victor Vurtejanu, Gloria Gaitan, Lucian Ionescu, Marius Drogeanu, Serban Georgevici, Matei Arvunescu, Bogdan Ghitulescu.

Am creat acest spectacol dupa aceleasi repere pe care le aveam vizavi de teatru la varsta de 15 ani. Plus, bineinteles, un pic de experienta si maturitate. Nu sunt regizor. Sunt povestitor. Un povestitor care incearca sa-si foloseasca imaginatia. Imaginatia este cel mai bun si mai frumos lucru pe care il avem. Am ales un text care vorbeste despre nebunie in multe forme fiindca nebunia e un concept pe care, din pacate sau din fericire, cred ca il stapanesc. Vizionare placuta si sper sa uitati de orice altceva cat stati in sala. (Mihai Bendeac).

See Also

Anul acesta, Festivalul revine la formula sa consacrata, aceea de festival-concurs. Primele noua spectacole din programul Festivalului sunt in concurs, in timp ce spectacolul Teatrului de Comedie din Bucuresti, programat in ultima seara a Festivalului, este in afara concursului.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului National de Comedie – Galati, 2019 au fost puse in vanzare aici si la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domneasca 59.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top