Now Reading
LORA lanseaza videoclipul piesei “Fii tu fata”

LORA lanseaza videoclipul piesei “Fii tu fata”

In urma cu cateva luni ne-a declarat ca „E nebuna romanca”, insa acum LORA strange „armada” si incepe tornada odata cu lansarea noului single – „Fii tu fata”.

LORA strange armada celor mai puternice fete si lanseaza o piesa girl power care contureaza portretul femeii secolului 21: „sigura pe ea, deschisa la minte, curajoasa, hotarata, independenta financiar, debordand de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminitatii”. In acelasi timp, „Fii tu fata” descrie si o serie de invataminte, o lista TO DO si DO NOT, care se aplica atat fetelor, cat si baietilor, pentru a reusi sa construiasca o relatie cat mai true, sincera si fara compromisuri mari.

Cunosc femei care au reusit. Au cariera lor si au barbatul care le adora, care la randul lui e un om cu visele implinite. Portretul lor robot este in aceasta piesa. Sper sa va ridice moralul si sa va dea curaj cand aveti alegeri dificile de facut”, declara LORA.

Piesa este compusa de catre LORA, Theea Miculescu si Magic Juice, si completeaza perfect vibe-ul anteriorului single, „E nebuna romanca”, continuand seria melodiilor explozive, care creaza dependenta de la primul click si chef de dans.

See Also

LORA a fost extrem de implicata in procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru intregul concept. Bruce este si cel care a realizat o coregrafie spectaculoasa ce pune in valoare ritmurile piesei si o aduce pe LORA in mijlocul unei gasti de fete. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top