Now Reading
Hai sa semnam impreuna o pereche uriasa de jeansi si sa venim astfel in sprijinul copiilor cu boli rare din Romania!

Hai sa semnam impreuna o pereche uriasa de jeansi si sa venim astfel in sprijinul copiilor cu boli rare din Romania!

Asociatia Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti – AS POLI cu sprijinul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania, organizeaza in data de 27 septembrie primul festival de muzica din Europa dedicat in mod exclusiv studentilor unei universitati.
Pe fondul interesului ridicat al generatiei tinere fata de festivaluri si muzica electronica, UPB Music Festival va fi organizat in campusul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, in intervalul orar 12:00 – 04:30. La eveniment sunt asteptati peste 5.000 studenti UPB. Pe scena vor urca artisti cunoscuti la nivel national, dar si studenti ai universitatii.

De la ora 12:00, va avea loc scrierea inedita a unui manifest social ce implica realizarea si semnarea unei perechi uriase de jeansi cu scopul cresterii gradului de constientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din Romania. Prin semnatura ta, jeansii vor prinde superputeri si vor fi gata sa indeplineasca dorintele celor care nu au o sansa egala la viata. Este componenta de implicare sociala, proiect gandit impreuna cu DHM Company ce sta sub umbra campaniei Jeans4Dreams pentru Asociatia Copii in Dificultate.

Pana atunci, vino in Biblioteca Centrala a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, din 23 septembrie, sa admiri o colectie de 25 de articole vestimentare din denim cu povesti fascinante, purtate si semnate de celebritati din Romania, care te inspira sa admiri, sa observi, dar si sa urmezi.
SPOILER ALERT! Vei putea admira blugii purtati de Simona Halep in timpul celor 64 de saptamani in care a fost lider WTA, salopeta de blugi care a calatorit cu Inna pe marile scene ale lumii sau blugii in care Dumitru Prunariu a povestit de nenumarate ori experienta sa in Cosmos.
In jeansi, suntem cu totii la fel. Liberi. Noi insine.

Implica-te si tu! Trimite un SMS de 2 euro la 8844 cu textul ZILE pentru copiii cu boli genetice rare.A CONSTIENTIZA = A CUNOASTE = A INTELEGE = A ACCEPTA = A AJUTA = A TE IMPLICA
Nu te teme. Traieste-ti visurile! Ne implicam pentru oameni. Implica-te si tu!

See Also

Asociatia Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti – AS POLI reprezinta cea mai mare asociatie studenteasca din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, cu o vechime de 15 ani si membri ce apartin tuturor facultatilor din UPB. AS POLI realizeaza proiecte care se adreseaza studentilor din universitate si care contribuie atat la dezvoltarea lor personala, cat si la realizarea unei comunitati studentesti solide.
In cei 15 ani de activitate, AS POLI a organizat proiecte la care au participat peste 100.000 studenti, de la training-uri adresate unui grup de 20 persoane pana la targuri de joburi cu 3.000 de studenti. Asociatia este membra a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top