Now Reading
Dupa frenezia provocata de „Kalinka”, Morandi revine in forta cu „Professional Liar”

Dupa frenezia provocata de „Kalinka”, Morandi revine in forta cu „Professional Liar”

Cu un singur cuvant – „Kalinka”, Morandi a cucerit zeci de teritorii, playlisturi si topuri muzicale, dar si milioane de fani din intreaga lume iar acum a sosit momentul pentru un nou single – „Professional Liar”. Morandi vrea sa continue succesul dobandit de hit-ul „Kalinka” si de cele doua versiuni ale sale (remixul lui Burak Yeter si colaborarea cu rapperul american Swanny Ivy) cu single-ul „Professional Liar”, piesa compusa tot de Randi si Marius Moga. Piesa are un sound disco electronic si exploreaza iubirea intr-o era digitala.

„Professional Liar” este a doua piesa de pe noul album in lucru si continua directia muzicala fresh, electronic dance, pastrand totodata accentele melancolice si profunde pentru care muzica Morandi a ajuns sa fie cunoscuta.

Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu si a fost filmat in Bucuresti, intr-un decor futuristic, electric, inspirat de un viitor dominat de tehnologie, roboti si inteligenta artificiala. Daca ar trebui sa vorbim despre cifrele obtinute de Kalinka peste hotare, trebuie mentionat ca videoclipul piesei a adunat peste 72.000.000 de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost pe primele locuri in topurile digitale de pe Spotify si Apple Music, dar si in cele radio & TV, din tari precum Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Ucraina, Germania.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top