Acum citește
Horia Brenciu evadeaza alaturi de Feli in piesa lansata azi, „Prizonier”

Horia Brenciu evadeaza alaturi de Feli in piesa lansata azi, „Prizonier”

E septembrie (inca), e luni, iar Horia Brenciu isi lanseaza cea mai noua piesa, „Prizonier”, impreuna cu Feli, prezenta distinsa si vocea inconfundabila care a devenit cunoscuta odata cu show-ul de talente „Vocea Romaniei”. „Destinul ma rasfata si Feli mi-a acceptat invitatia de a colabora la aceasta piesa. Cred ca imi place tot la ea. Vocea ei, zambetul ei, ambitia ei si faptul ca a devenit mama. E o placere sa faci un duet cu o persoana care emana energie”, a declarat Horia Brenciu.

Noua piesa a aparut firesc, poate si pentru ca e o piesa sincera, scrisa cu sufletul, care vorbeste despre cautarile sufletului pereche si nelinistile date de singuratate. „Nimanui nu-i place sa fie prizonier, in sensul unei indelungate singuratati. Cu totii ne dorim sa vina cineva sa faca minuni cu inima noastra. Sper ca asta sa se intample si cu ascultatorii acestei piese. Cantecul a iesit dintr-o dimineata, de nicaieri, urmand sa ni se potriveasca manusa. Feli s-a conectat rapid la starea din momentul acela si, la final, am zambit amandoi pentru ca stiam ca am pus suflet in piesa asta”, a recunoscut Horia Brenciu.

La fel de usor s-a legat totul si in timpul filmarilor pentru videoclipul regizat de Bogdan Daragiu. „Totul a fost mai simplu ca niciodata. Imi aduc aminte ca am trecut prin multe aventuri in clipurile mele, care m-au solicitat de fiecare data. De data asta, mai mult decat dublele de pe set, am si reusit sa vorbesc cu Feli cate luna si in stele, la machiaj”, a povestit Horia.

„Prizonier” este o coproductie HB Media Entertainment si HAHAHA Production. Muzica este semnata de Vlad Popescu, Ana Maria Stanciu si Horia Brenciu, iar textul apartine lui Vlad Popescu, Horia Brenciu, Ana Maria Stancu si Mihnea Craciunescu.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus