Now Reading
Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

DJ-ul turc Burak Yeter inchide prima seara la The Artist Awards, cea a creatorilor de continut, pe 11 octombrie, cu un set incendiar.

Publicul va avea ocazia sa auda live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si a fost in heavy rotation la radiourile din toata lumea.

Burak Yeter este un producator muzical, DJ si remixer extrem de talentat si apreciat la nivel international. In copilarie a studiat pianul si chitara. Si-a inceput cariera muzicala la 22 de ani, cand a castigat un concurs de DJ si a concertat la MTV Dance Floor Chart Party in Malta. De atunci, este o prezenta constanta in lumea muzicala. A deschis scoli de DJ in Amsterdam, Istanbul si Los Angeles, unde lucreaza in studiourile sale pentru proiecte viitoare.

Pe 11 octombrie, Burak Yeter va incanta publicul din Craiova cu o reprezentatie plina de efervescenta.

See Also

Aflat la prima editie, The Artist Awards este un eveniment organizat de Big Ideas si Opera Romana Craiova, in parteneriat cu Kiss FM, care celebreaza artistii si creatorii de continut. Publicul va avea acces liber la eveniment. The Artist Awards promite live-uri memorabile, momente de dans speciale, jocuri de lumini spectaculoase si o scena creata din 450 mp LED.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top