Acum citește
Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

DJ-ul turc Burak Yeter inchide prima seara la The Artist Awards, cea a creatorilor de continut, pe 11 octombrie, cu un set incendiar.

Publicul va avea ocazia sa auda live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si a fost in heavy rotation la radiourile din toata lumea.

Burak Yeter este un producator muzical, DJ si remixer extrem de talentat si apreciat la nivel international. In copilarie a studiat pianul si chitara. Si-a inceput cariera muzicala la 22 de ani, cand a castigat un concurs de DJ si a concertat la MTV Dance Floor Chart Party in Malta. De atunci, este o prezenta constanta in lumea muzicala. A deschis scoli de DJ in Amsterdam, Istanbul si Los Angeles, unde lucreaza in studiourile sale pentru proiecte viitoare.

Pe 11 octombrie, Burak Yeter va incanta publicul din Craiova cu o reprezentatie plina de efervescenta.

Vezi și

Aflat la prima editie, The Artist Awards este un eveniment organizat de Big Ideas si Opera Romana Craiova, in parteneriat cu Kiss FM, care celebreaza artistii si creatorii de continut. Publicul va avea acces liber la eveniment. The Artist Awards promite live-uri memorabile, momente de dans speciale, jocuri de lumini spectaculoase si o scena creata din 450 mp LED.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus