Now Reading
„MAMMA MIA!” – cel mai amplu musical din Romania, in turneu national

„MAMMA MIA!” – cel mai amplu musical din Romania, in turneu national

Dupa succesul rasunator de anul trecut, „MAMMA MIA!” – desemnat „Spectacolul Anului 2018” in Romania, revine intr-un turneu national, in 9 orase importante din tara. Acelasi line-up, aceeasi montare grandioasa, aceleasi emotii si trairi intense fac sa rasune melodiile nemuritoare ale trupei ABBA intr-o poveste romantica, presarata cu intriga, umor si sensibilitate. Daca ati vazut filmul, trebuie sa traiti si versiunea live a povestilor de iubire peste generatii. Daca nu ati vazut filmul, atunci aveti un motiv in plus sa vizionati una dintre cele mai ample productii de musical din Romania!
Turneul national va debuta pe 26 octombrie la Constanta, va continua cu alte doua reprezentatii speciale pe 30 si 31 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, urmate de Pitesti – pe 1 noiembrie, Targu Mures – 4 noiembrie, pe 6 noiembrie – Cluj Napoca, pe 7 noiembrie – Brasov, pe 13 decembrie – Bacau, pe 14 decembrie – Piatra Neamt, iar pe 15 decembrie la Sala Polivalenta din Iasi.
Biletele pentru reprezentatiile din cadrul turneului national „MAMMA MIA!”, pot fi achizitionate on-line, prin iabilet.ro si mammamiathemusical.ro, sau din magazinele Flanco, Diverta si Carturesti, din fiecare oras gazda, la preturi ce variaza in functie de categorie si extra-beneficii pre- sau post-reprezentatie.
Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Cornel Ilie, Anca Sigartau, Anca Turcasiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Ioana Sihota, Sebastian Seredinschi, Bianca Purcarea si Silviu Mircescu vor avea roluri complexe de musical: vor canta, dansa si mai ales interpreta rolurile ce compun aceasta complexa poveste despre dragoste, prietenie si regasire. Ii veti putea vedea pe artistii preferati in ipostaze inedite, intr-un decor scenic senzational.
Pusa in scena de regizorul Razvan Ioan Dinca, productia aduce in fata publicului o coregrafie spectaculoasa, nu mai putin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice si peste 20 de piese ale trupei ABBA, traduse si adaptate in limba romana de Ernest Fazekas.
„MAMMA MIA!” este musicalul care bucura intreaga familie, e o poveste minunata de dragoste in care se regasesc si mamele, si fiicele. Nu sunt doar amintirile si emotiile mele in show, ci ale catorva generatii. E o provocare acest rol minunat si complex, dar asta imi place foarte mult. Sunt trei ore intense de cantat, dansat si actorie, iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregatire ca pentru un campion. In plus, sunt extrem de putine ocaziile in care ne adunam atat de multi artisti din generatii diferite pe aceeasi scena, cu un scop unic: sa bucuram impreuna spectatorii!” – marturiseste Loredana.
Urmarit de peste 60 de milioane de oameni din 50 de tari si desemnat Spectacolul anului 2018, in Romania, „MAMMA MIA!” va fi pus in scena, in fiecare oras din turneu, intr-o distributie de exceptie, din care fac parte cei mai consacrati si indragiti artisti din Romania.

CALENDARUL TURNEULUI NATIONAL

o 26 octombrie, CONSTANTA, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20:00
o 30 si 31 octombrie, BUCURESTI, Sala Palatului, ora 19:00
o 1 noiembrie, PITESTI, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30
o 4 noiembrie, TARGU MURES, Sala Sporturilor, ora 19:00
o 6 noiembrie, CLUJ – NAPOCA, BT Arena, ora 19:00
o 7 noiembrie, BRASOV, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”, ora 19:00
o 13 decembrie, BACAU, Teatrul de Vara „Radu Beligan”, ora 19:00
o 14 decembrie, PIATRA NEAMT, Sala Polivalenta ora 19:00
o 15 decembrie, IASI, Sala Polivalenta, ora 19:00

See Also

„MAMMA MIA!“ prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante, asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptata, care vor crea multe momente amuzante dar si emotionante care vor incanta publicul prezent!
In fiecare zi, in intreaga lume au loc cel putin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ si mii de reprezentatii jucate in sute de tari, pe sase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat in 1999 la Londra, pe West End, si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer, au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat filmul „Mamma Mia! Here We Go Again”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top