Acum citește
Alina Eremia lanseaza clipul piesei „Printre cuvinte”

Alina Eremia lanseaza clipul piesei „Printre cuvinte”

Alina Eremia lanseaza clipul piesei „Printre cuvinte” – o melodie extrem de personala, inspirata din viata artistei: „Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim? Putem sa ne mintim, dar linistea nu minte.”

Cantareata crede foarte mult in importanta comunicarii intr-o relatie: „De multe ori ne e teama sa spunem anumite lucruri de frica sau ca sa nu il ranim pe celalalt, dar asta face mai mult rau pe termen lung.”
Videoclipul a venit si cu o serie de provocari pentru Alina Eremia. „Clipul piesei este unul minimal, iar elementele vizuale sugereaza dezechilibrul pe care il provoaca lipsa de comunicare dintr-o relatie si cat de mult ne distanteaza. Provocarea a fost sa-mi mentin stabilitatea pe barna de gimnastica, de 10 cm latime, dar mi-am dorit foarte tare sa reusesc sa filmez cateva cadre. Vreau sa le multumesc lui San (regizor), Alex Muresan (D.O.P.) si echipei de productie, alaturi de care am reusit sa pun in scena ideile. Sunt entuziasmata de rezultat! Le multumesc oamenilor care s-au inscris la casting si au fost prezenti pe set. Au fost foarte implicati si atenti la toate indicatiile regizorului”, a spus Alina.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus