Now Reading
Sore lanseaza piesa “Cum sa ma las”, cu un videoclip regizat de ea insasi

Sore lanseaza piesa “Cum sa ma las”, cu un videoclip regizat de ea insasi

Sore este regizorul noului videoclip “Cum sa ma las”, tot ea semnand muzica, versurile si scenariul. Cele patru roluri pe care Sore si le-a asumat ca artist o ajuta sa-si comunice mesajele complet, “din suflet pana in ochi”, asa cum ii place ei sa spuna.

Inca de acum 10 ani, atunci cand am dat admiterea la Facultatea de Regie, planul meu era sa fac videoclipuri. La momentul acela, nu aveam o cariera solo, nici nu incepusem cu „Pariu cu viata”, asadar consideram ca voi realiza clipuri pentru altii. De atunci si pana acum, doar m-am jucat de-a regia, participand cu idei la concepte pentru celalalte clipuri ale mele, insa, de data aceasta, totul a venit parca, de sus“, povesteste Sore despre momentul in care a realizat ca regia era urmatorul pas firesc din cariera ei artistica.

Cu toata modestia o spun, sunt foarte mandra de mine
Sore si-a luat misiunea de regizor in serios si a facut asta ca la carte, asa cum a invatat la scoala si din experienta lucrului cu alti regizori de filme, seriale si videoclipuri:

Am conceput un moodboard vizual impartit pe cadre, exact asa cum au ajuns sa fie si montate. Tot acest moodboard a fost printat si l-am avut pe set la fiecare pas, tocmai ca sa reusesc sa le fac pe toate si sa nu uit nimic, sa ma pot concentra in toate partile.

See Also

Cu toata modestia o spun, sunt foarte mandra de mine, de toate etapele prin care am trecut pentru acest proiect, de la idee, organizare, filmare si apoi montaj, unde am stat fiecare secunda langa editor, pentru ca realmente, nimeni in afara de mine nu ar fi putut sa stie ordinea cadrelor, caci eu am scris si am filmat cu clipul deja montat in ochii mintii.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top