Now Reading
Prima seara a premiilor The Artist, primii castigatori

Prima seara a premiilor The Artist, primii castigatori

A fost seara celor mai relevanti creatori de continut din Romania, iar Craiova, scena care a gazduit o uluitoare desfasurare de forte in prima editie a premiilor The Artist! In Piata Mihai Viteazu, publicul a facut parte dintr-un show plin de energie, deschis magnific de Opera din Craiova si incheiat la fel de DJ-ul olandez de origine turca Burak Yeter. In timpul celor aproape 7 ore de entertainment, gazde au fost Alina Eremia si Cristi Nitu, iar pe scena au urcat cei mai in voga artisti ai momentului: INNA, Raluka, Alina Eremia, Mark Stam, 5GANG, Spania 99, Iuliana Beregoi, Noaptea Tarziu, Letty & Kalif si multi altii. Craiovenii au participat aseara la un eveniment care i-a adus fata in fata cu idolii lor si au aflat live care sunt cei mai relevanti creatori de continut din Romania.

Castigatorii primei editii The Artist Awards – categoria Content Creators – sunt:

1. Travel Award – BackPackYourLife

2. Best Ad Campaign Award – Delia pentru Casa del Papel

3. Gaming Award (offered by YouTube) – MaxINFINITE

4. Most Watched Content Creator Channel – Noaptea Tarziu

5. Instagrammer of the Year – Alina Ceusan

6. Special Skill Award – Emil Rengle

7. Entertainment Award (offered by YouTube) – Selly

8. Kids Award – Dariana Muntean

9. Gamer of the Year – MaxINFINITE

10. Best Teenage Artist Award – Iuliana Beregoi

11. Biggest Audience Award – 5GANG

12. Fashion Icon Award – Alina Ceusan

13. Beauty Award – Laura Giurcanu

14. Best Sketch Award – Mircea Bravo

15. YouTube Artist of the Year – INNA

16. Special Project Award – L-A SERAL

See Also

17. Best Newcomer – Alexia Eram

18. Best Music Parody – Noaptea Tarziu

19. Audience Award – Alex Montrey

20. YouTube Creator of the Year – Selly

Tot aseara, 5GANG a cantat in noua formula o piesa inca nelansata pe YouTube. Fericit ca se afla in orasul sau natal, Selly le-a multumit celor prezenti pentru toata sustinerea aratata de-a lungul celor 7 ani de vlogging si i-a indemnat sa munceasca pentru visurile lor, indiferent ca isi doresc sa devina actori, creatori de continut sau matematicieni. 5GANG a oferit un moment artistic la care au participat deopotriva copii, tineri sau adulti, sositi special in Piata Mihai Vitezu din Craiova pentru a vedea si asculta trupa devenita un adevarat fenomen. Copiii si adolescentii au cantat vers cu vers piesele 5GANG, aratand astfel ca muzica lor este parte din preocuparile si viata lor.

Inainte de a parasi scena, Selly i-a invitat pe toti cei prezenti sa fie din nou alaturi de ei in decembrie, atunci cand se va lansare in cinematografe si filmul 5GANG, o comedie spumoasa care le va face tuturor sarbatorile mai frumoase.

Vizibil emotionati de premiile obtinute, cei de la Noaptea Tarziu au declarat ca aceste reusite li se par complesitoare si au multumit tuturor celor care i-au urmarit si sustinut zi de zi, iar Alina Ceusan, desi obisnuita cu premiile, s-a aratat fericita ca publicul a ales-o pe ea, mai ales ca numele sau se afla alaturi de alti creatori de continut foarte buni si talentati. „Este una dintre cele mai emotionante seri pe care le-am trait”, a spus Alina Ceusan, in timp ce Laura Giurcanu, cea care a primit Beauty Award, s-a aratat mai mult decat fericita de alegerea publicului.

La randul ei, si INNA a facut show pe scena de la Craiova, unde fanii au cantat alaturi de ea piese care au facut deja istorie. Premiul YouTube Artist of The Year a luat-o prin surprindere pe INNA, dar a si bucurat-o peste masura. INNA va fi prezenta din nou in aceasta seara pe scena de la Craiova cand urmeaza decernarea premiilor pentru cei mai buni artisti. Seara se va incheia cu un concert B.U.G. Mafia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top