Now Reading
Musicalul We Will Rock You revine pe 13 si 14 noiembrie la Sala Palatului

Musicalul We Will Rock You revine pe 13 si 14 noiembrie la Sala Palatului

Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinara a muzicii si a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes in toata lumea. Pentru prima data in Romania “We Will Rock You”, “We are the Champions”, “Bohemian Rhapsody” si celelalte superhituri Queen, se vor auzi in productia romaneasca a musicalului care a fost lansat in aprilie 2019 la Bucuresti intr-o senzationala punere in scena in regia lui Razvan Mazilu.
Musicalul We will rock you, Romania se anunta unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea in 2019 la Bucuresti.

Loredana, Razvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu si adolescenta Mara Captaru sunt printre cei 20 de actori si dansatori premiati la nivel national, pe care-i veti vedea In musicalul fenomen We will rock you la Sala Palatului, din Bucuresti, pe 13 si 14 noiembrie 2019.

In montarea in premiera pentru tara noastra a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei queen/” target=”_blank”>Queen o vom putea vedea pe Loredana in Killer Queen, CEO-ul corporatiei GlobalSoft care a preluat controlul intregii lumi si a interzis muzica live. Omul ei de incredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu si Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului scolar creat de GlobalSoft, Galileo si Scaramouche, in doua roluri emotionante despre doi adolescenti care odata cu prima dragoste descopera si puterea de a-si afirma libertatea si autenticitatea.

Intr-una dintre cele mai surprinzatoare aparitii, spectatorii il vor putea descoperi pe Razvan Vasilescu in rolul unui bibliotecar care detine carti si marturii despre muzica altor vremuri cand existau trupe ca The Beatles sau Queen. In rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi vazut si actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori si cantareti vor forma grupul de rebeli – Boemii – care incearca sa adune informatii despre marile trupe live care activau in trecut, o epoca recunoscuta in istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Stefanescu si Horea Suciu.

See Also

Liderii boemilor – Brit si Oz – vor fi interpretati de Ciprian Teodorescu si Ana Bianca Popescu, iar Mihai Muntenita va fi profesorul scolii Ga Ga.

Primele reprezentatii We will rock you au avut loc pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului si s-au bucurat de un succes urias, atat din punct de vedere al vanzarilor cat si al criticilor.

Super musicalul We Will Rock You este produs in Romania de WonderTheatre, compania care are in repertoriu spectacole de teatru destinate familiei, comedii dupa unele dintre cele mai de succes texte internationale ale momentului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top