Acum citește
Faydee si Antonia lanseaza clipul piesei „Trika-Trika” – „As vrea ca oamenii sa aiba puterea sa se desparta de cei care le sunt toxici!”

Faydee si Antonia lanseaza clipul piesei „Trika-Trika” – „As vrea ca oamenii sa aiba puterea sa se desparta de cei care le sunt toxici!”

Faydee si Antonia lanseaza clipul piesei „Trika Trika”, o melodie care vorbeste despre relatiile toxice si alegerea de a parasi persoana care provoaca suferinta.Faydee a povestit: „Filmarile au fost pe fast-forward, cu multa adrenalina. A fost nebunie, distractie, m-am simtit foarte bine. Dar am simtit acel bang-bang-bang! – sa terminam totul la timp, mai ales ca aveam avion spre Australia. Asa ca am fost putin contra-cronometru.”.

Antonia a declarat: „Este prima mea colaborare cu Faydee, pentru o piesa care suna cool si care mi-a placut de la prima ascultare! Enjoy!”

Faydee este, de asemenea, extrem de incantat de colaborarea cu Antonia: „Ne stim de peste 5 ani, ne-am cunoscut in Constanta. Este o artista minunata, are un vibe pe care il ador si ma bucur mult ca face parte din aceasta piesa. Are, cu adevarat, o energie speciala si un talent innascut. De cand am vazut-o prima data, am stiut ca ne este menit sa facem, la un moment dat, o piesa impreuna.

Despre cum a compus melodia, Faydee a spus: „Am inceput sa scriu versurile in limba engleza – era o poveste despre relatiile toxice. Stii momentul acela in care toti prietenii si cunoscutii iti spun: . Despre asta era vorba in melodie. Lucram impreuna cu producatorul Quick, care mi-a zis: . Si primul lucru care mi-a venit in minte a fost Trika, trika – asta inseamna paraseste-o sau las-o. Am inceput sa cant Trika-trika, am avut un vibe special cu rezonanta cuvantului.”

Vezi și

Mesajul piesei este unul extrem de puternic. „As vrea ca oamenii sa se simta puternici, sa se simta bine. Sa aiba puterea sa se desparta de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rau. Trika – las-o, nu merita!”, a mai spus Faydee.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus