Now Reading
Raluka lanseaza piesa „Dragoste n-am”

Raluka lanseaza piesa „Dragoste n-am”

„Dragoste n-am, dar putem sa facem” este un inceput de refren care a aparut in urma cu patru ani, iar pana acum o luna si-a cautat versurile pereche. Raluka lanseaza cea mai noua piesa a ei, „Dragoste n-am”, cantata in premiera pe scena premiilor The Artist, iar in videoclip apar toate prietenele artistei, printre care Ana Baniciu si Nika.

„Piesa aceasta a fost compusa acum patru ani. In perioada aceea ma distram cu Andi Banica prin studio si faceam tot felul de melodii amuzante. El a venit cu refrenul si am stat mult sa ii cautam strofe, nu stiam de unde sa pornim cu versurile”, isi aminteste Raluka. Interesant este ca cea de-a doua strofa a fost definitivata abia acum o luna si jumatate, deci se poate spune ca artista a lucrat la aceasta piesa patru ani.

Nici filmarile pentru videoclip, care au durat 24 de ore, nu au fost cu nimic mai prejos, deoarece toate prietenele Ralukai apar in el. Regia clipului este semnata de Isabella Szanto, de productie s-au ocupat Bogdan Zamonea si Cristiana Danasel, iar DoP a fost Roberto Stan. „Acum vreun an si jumatate m-am intalnit cu toate prietenele mele, am mers la studio si le-am zis ca vreau sa cante la microfon, sa inregistreze, ca sa vada si ele cum e. Am murit de ras, au inregistrat exact piesa asta. Cand am plecat de acolo, i-am dat fiecareia inregistrarea ca sa o aiba amintire. Apoi ne-am promis ca atunci cand voi face clip, vor fi din nou toate, ca sa filmam impreuna. Asa ca m-am simtit minunat, am avut toate prietenele cu mine”, a povestit entuziasmata Raluka.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top