Now Reading
Cea mai tare batalie a muzicii retro – cu 3 Sud Est, Cargo si Class

Cea mai tare batalie a muzicii retro – cu 3 Sud Est, Cargo si Class

Cea mai tare campanie muzicala a sfarsitului de an a inceput; campania care vine ca o „cireasa pe tort” dupa un sezon plin de nostalgii, la pachet cu o mare provocare: VOTUL!
Universal Music Romania & MediaPro Music sustin, alaturi de URSUS Retro – „Batalia Muzicii Retro”- ce aduce in acelasi loc, intr-o competitie acerba si extrem de apetisanta, artisti de top si legende ale muzicii romanesti – Cargo, Class si 3 Sud Est.

Campania este implementata la nivel national de URSUS Retro si se desfasoara pana la finalul lunii noiembrie. Cele trei trupe care au intrat in aceasta „batalie”- Cargo, 3 Sud Est si Class – isi sustin genul muzical pe care il reprezinta – rock, pop si electro – si isi indeamna fanii, dar nu numai, sa ii sustina, atat in Social Media, cat si offline – scanand doza de Ursus care duce catre un link de votare si votand pentru stilul muzical preferat.
Pentru a intra in concursul „ Batalia muzicii retro”, fanii trebuie sa intre pe https://momente.cool/batalia-retro, sa isi voteze trupa care reprezinta stilul muzical favorit si sa trimita un scurt mesaj personalizat, in stil retro.
La finalul competitiei, cativa norocosi dintre cei care au votat pentru trupa castigatoare, se vor bucura de o experienta de neuitat – o zi alaturi de idolii lor.
Pofta de vot este deschisa de piesele inscrise in concurs de catre trupe: „Ziua vrajitoarelor” de la Cargo, „Amintirile” de la 3 Sud Est” si „Toata lumea” de la Class. In mesajele audio pe care trebuie sa le inregistreze si inscrie pe site, fanii trebuie sa dedice unei persoane, piesa corespunzatoare formatiei pe care o voteaza, printr-o dedicatie originala, creativa si in stil retro.
Campania este sustinuta in Social Media de o serie de materiale create special (fotografii, video-uri, live sessions, Q&A-s etc), iar battle-ul este moderat de catre Alex Mocanu (stand-upper).
In offline, dozele de URSUS Retro editie speciala sunt si ele branduite cu vizualurile campaniei si cele 3 genuri muzicale.

Trupa Cargo are una dintre cele mai impresionante istorii, cu peste 30 de ani de concerte si turnee, zeci de albume si single-uri de succes. Din 1985 si pana acum, au reusit ceva ce le-a iesit doar catorva formatii din anii ’90 – sa ramana autentici si relevanti de-a lungul atator ani. Rock on, guys!

In anii ’90, trupa Class aducea pe scena romaneasca un coolness cu care nu eram inca obisnuiti. Piesele lor au fost printre primele care au rulat obsesiv la radiourile romanesti, care au primit zeci de premii la gale de succes ale industriei si care au facut pe “toata lumea, toata lumea” sa sara pe piesele lor, la party-uri pana dimineata.

See Also

De la Nord la Sud, de la Est la Vest si-n toate punctele cardinale, trupa 3 Sud Est facea show si ridica multimea in picioare. In anii ’90, Laurentiu, Viorel si Mihai erau regii indiscutabili ai topurilor radio, ai scenelor de festival si ai ringurilor discotecilor din toata tara. Nebunia creata in jurul 3 Sud Est a dus la vanzarea a peste un million de albume de-a lungul carierei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top