Acum citește
Anastasia lanseaza single-ul „Ce pacat”

Anastasia lanseaza single-ul „Ce pacat”

Toamna o gaseste pe Anastasia Sandu intr-un mood melancolic, introspectiv. „Ce pacat” este melodia care transmite emotii puternice, in concordanta cu o stare de spirit care predomina in acest anotimp.
“Ce pacat” este despre iubire, tradare si schimbare. Ai curaj sa te desprinzi de oamenii toxici, atunci cand instinctul iti sopteste adevarul? Plina de intrebari si ganduri care nu-mi dadeau pace, am schimbat macazul, mi-am gasit raspunsurile si am crescut mai puternica dupa ce am ramas singura si cand totul in jurul meu era negru. Pentru ca atunci cand esti cu adevarat la capatul puterilor se dau adevaratele teste, tot atunci ai si cea mai buna ocazie sa renasti cu ambitie si sa incepi un drum cu lectiile invatate”, declara Anastasia despre mesajul piesei.
Anastasia Sandu continua colaborarea cu Dorian Oswin, pe partea de muzica si versuri, dar si cu Kobzzon, regizorul videoclipului, care a reusit sa contureze cele mai frumoase sentimente. Chiar daca este o fire sensibila, asa cum ne-a aratat in piesa “Ana”, Anastasia adora si vibe-urile pozitive si energia transmisa de piesele care te pun in miscare instant, care te fac sa dansezi ca in club.
Anastasia Sandu este cunoscuta pentru colaborarile cu Fly Project, LORA, Nicole Cherry, Puya, Vanotek sau Nicoleta Nuca, in materie de productie muzicala si compozitie, iar noul single continua sa creioneze drumul de artist talentat, inceput cu “Ana”, primul single semnat alaturi de casa de discuri MediaPro Music.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus